Επιμελητήριο Φθιώτιδας: Workshop στη Λαμία από τον Γιώργο Κολλιόπουλο

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 06 Ιουνίου 2019 22:56 Επιμελητήριο Φθιώτιδας: Workshop στη Λαμία από τον Γιώργο Κολλιόπουλο

Παρασκευή 7 και Σάββατο 8 Ιουνίου…

Από την ιδέα στην πράξη σε μία μόλις μέρα! Πώς να επικεντρωθείς απόλυτα και να δημιουργήσεις ένα ολοκληρωμένο προϊόν σε μία μέρα.

Τα παραπάνω είναι τα θέματα - ερωτήματα που θα αναπτυχθούν στο Workshop διάρκειας 5 ωρών που διοργανώνει το Επιμελητήριο Φθιώτιδας, την Παρασκευή 7 και το Σάββατο 8 Ιουνίου 2019, στην αίθουσα συνεδριάσεων.

Εισηγητής είναι ο Γιώργος Κολλιόπουλος, ο entrepreneur που δημιούργησε το λ /lambda/, το πρώτο πολυτελές ελαιόλαδο στον κόσμο και ιδρυτή της Speiron, της πρώτης Luxury Food εταιρίας στην Ελλάδα. Ο εισηγητής είναι, επιπλέον, καταξιωμένος ομιλητής, business mentor και συγγραφέας για το Luxury Branding.

Περιγραφή

Το ζητούμενο για την ελληνική επιχειρηματικότητα θα είναι πάντα η δημιουργία ολοκληρωμένων προϊόντων (brands) που θα αφηγούνται με τον καλύτερο δυνατό τρόπο μια ιστορία. Αυτή η ιστορία οφείλει να έχει διακριτό όραμα, στρατηγική και στόχευση προς τον παγκόσμιο καταναλωτή.

Πώς μπορεί ένας νέος επιχειρηματίας να προχωρήσει από την ιδέα του προς την πράξη και την υλοποίηση, σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα. Ο στόχος του workshopείναι, κυρίως, να δείξει πώς να μη χάνουμε χρόνο σε άσκοπες και άστοχες περιδινήσεις, αλλά να επικεντρωνόμαστε απόλυτα στην υλοποίηση της ιδέας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Συνοπτικό πρόγραμμα:

1η ημέρα, Παρασκευή (18:00–20:00)

Αναλύονται τα χαρακτηριστικά του ολοκληρωμένου brandπου στοχεύει στην παγκόσμια αγορά και δίνονται παραδείγματα με εύληπτο τρόπο.

Μερικά από τα θέματα που θα αναλυθούν: Πώς συλλαμβάνεις την ιδέα/πώς προχωράς στην υλοποίηση/ποιους να ακούς και ποιους να μην ακούς/τι φταίει και δεν έχουμε στην Ελλάδα καλές υλοποιήσεις μιας ιδέας ενώ έχουμε τη δυνατότητα και παράγουμε πολύ καλές ιδέες κ.α.

2η ημέρα, Σάββατο (10:00 –13:00)

Workshop δημιουργίας ενός προϊόντος σε 3 ώρες

Με βάση τη γνώση που απέκτησαν την πρώτη μέρα, οι συμμετέχοντες χωρίζονται σε γκρουπ. Το κάθε γκρουπ δημιουργεί για πρακτική εξάσκηση ένα ολοκληρωμένο brand, με την καθοδήγηση του εισηγητή.

 Σε ποιους απευθύνεται:

Το εκπαιδευτικό workshop που διοργανώνει το Επιμελητήριο Φθιώτιδας απευθύνεται σε κάθε ενδιαφερόμενο (μέλος και μη, του Επιμελητηρίου) και δεν απαιτείται κόστος για την παρακολούθησή του.

Τόπος διεξαγωγής:

Αίθουσα συνεδριάσεων Επιμελητηρίου Φθιώτιδας (Λαμία, Όθωνος 3)

Προσαρμοσμένη αναζήτηση