Λαμία: Στήνουν πάλι καταυλισμό στην είσοδο της πόλης;

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 08 Ιουνίου 2019 10:32 Λαμία: Στήνουν πάλι καταυλισμό στην είσοδο της πόλης;

Πολλές καταγγελίες για την απαράδεκτη εικόνα που παρουσιάζει η είσοδος της πόλης τις τελευταίες ημέρες....

Στον περιβάλλοντα χώρο της ΠΕΛ, στην είσοδο της Λαμίας, οι εικόνες που αντικρίζει ο επισκέπτης μπαίνοντας στην πόλη είναι οι ρομά που έχουν αρχίσει και πάλι να εμφανίζονται στο συγκεκριμένο σημείο μετά από καιρό.

«Είχαμε πάει όλη η οικογένεια για ψώνια χθες το απόγευμα. Οι ρομά που είχαν στήσει τσαντίρι στο πάρκινγκ που βρίσκεται μπροστά από τα «Intersport» κατουρούσαν σε κοινή θέα μπροστά στα μικρά παιδιά και τον υπόλοιπο κόσμο που ήταν εκεί...Είναι εικόνα αυτή για την πόλη μας; », έλεγε μια απο τις αναγνώστριες που διαμαρτυρήθηκαν στο LamiaReport.

Ρούχα απλωμένα στην περίφραξη της Πανελλήνιας Έκθεσης, που έχει βιώνει τη χειρότερη παρακμή στην ιστορία της, καθώς επίσης και πολλά σκουπίδια γύρω από τα πρόχειρα καταλύματα των ρομά που καθημερινά αυξάνονται.

«Καθημερινά περνούν τόσοι αστυνομικοί από το σημείο δεν τους βλέπουν; Ο Δήμος τι κάνει;» σχολίαζε ένας άλλος από τους πολλούς καταγγέλλοντες για την κατάσταση που επικρατεί στην περιοχή.

«Η κατάσταση στην περιοχή της Έκθεσης με τους Ρομά έχει δυστυχώς ξεφύγει. Τα γύρω καταστήματα πλήττονται καθημερινά, τόσο με μικροκλοπές όσο και με οχλήσεις από τους Ρομά, που έχουν κατασκηνώσει αυθαίρετα στην είσοδο της πόλης, ρυπαίνοντας τον τόπο γύρω τους και κανένας από τους ιθύνοντες δεν φαίνεται να δίνει σημασία...», καταγγέλλει επαγγελματίας της περιοχής.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση