Μόνιμες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο δημοτικό οδικό δίκτυο Λαμίας

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 07 Ιουνίου 2019 10:35 Μόνιμες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο δημοτικό οδικό δίκτυο Λαμίας

Δημοσιεύθηκε στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως η εγκριτική απόφαση της Αποκεντρωμένης Διοίκησης σε κυκλοφοριακές ρυθμίσεις σε οδούς του δημοτικού οδικού δικτύου στο Δήμο Λαμιέων, όπως αυτές υπερψηφίσθηκαν στο Δημοτικό Συμβούλιο.

Συγκεκριμένα οι αποφάσεις δημοσιεύθηκαν στο ΦΕΚ 1731 τεύχος Β’ και έχουν ως εξής:

«Την έγκριση της αρ. 267/2018 απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου Λαμιέων, ως προς τα εξής:

16. Τη μονοδρόμηση της οδού Ιωαν. Παπανδρέου λόγω μικρού πλάτους με κατεύθυνση από την οδό Γρηγοροπούλου προς την οδό Πλουτάρχου, με την τοποθέτηση των κατάλληλων πινακίδων ως εξής: (Π - 23) «Μονόδρομος» επί της οδού Παπανδρέου, στη συμβολή της με την οδό Γρηγοροπούλου με την αντίστοιχη σήμανση στις κάθετες οδούς, ήτοι:

(Ρ-28) - «Απαγορεύεται η δεξιά στροφή» επί της οδού Ηροδότου, στην συμβολή της με την οδό Παπανδρέου

(Ρ-28) - «Απαγορεύεται η δεξιά στροφή» επί της οδού Πλουτάρχου, στην συμβολή της με την οδό Παπανδρέου

(Ρ-27) - «Απαγορεύεται η αριστερή στροφή» επί της οδού Τράκα, στην συμβολή της με την οδό Παπανδρέου

(Ρ-7) - «Απαγορεύεται η είσοδος σε όλα τα οχήματα», στη συμβολή των οδών Πλουτάρχου και Παπανδρέου

με σκοπό την απαγόρευση της καθόδου της οδού Παπανδρέου, για την ασφαλή κίνηση πεζών και οχημάτων προς αποφυγή ατυχημάτων.

17. Τη σήμανση επί αγροτικού δρόμου στην περιοχή «ΡΕΒΥΘΙΕΣ», κάθετου στην οδό Φραντζή, για την ασφαλή είσοδο-έξοδο του εργοταξίου της ΣΤΕΡΕΟΔΟΜΗΣ ΑΤΕ («Ρ-32» – «Η μέγιστη ταχύτητα περιορίζεται στον αναγραφόμενο αριθμό των 30χλμ/ώρα»).

20. Τις ρυθμίσεις που αφορούν το 8ο Γυμνάσιο Λαμίας (περιοχή Ροδίτσας), για την ασφαλή διέλευση των μαθητών:

α) Να τοποθετηθούν δύο πινακίδες αναγγελίας κινδύνου «Κ-16» - «Κίνδυνος λόγω συχνής κίνησης παιδιών (Σχολεία, Γήπεδα κ.λπ.).», σε κάθε ένα από τα ρεύματα πορείας και σε απόσταση 50 και 150 μέτρων, προ του σχολικού συγκροτήματος.

β) Να τοποθετηθούν δύο ρυθμιστικές πινακίδες «Ρ-32» - «Η μέγιστη ταχύτητα περιορίζεται στον αναγραφόμενο αριθμό των 30χλμ/ώρα» και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας, προ του σχολικού συγκροτήματος.

23. Τον καθορισμό της οδού Καρπάθου ως οδό προτεραιότητας, έναντι της καθέτου οδού (Σαμοθράκης) που διέρχεται μπροστά από το 18ο Δημοτικό Σχολείο Λαμίας, ήτοι:

(Ρ-2) – «Υποχρεωτική διακοπή πορείας» επί της οδού Σαμοθράκης, στην συμβολή της με την οδό Καρπάθου

29. Την απαγόρευση της διέλευση οχημάτων στον δρόμο μεταξύ ιδιοκτησίας Ιμπριξή και δεξαμενής (προέκταση δρόμου Γ. Μανίκα) στην Τ.Κ. κοινότητα Φραντζή λόγω επικινδυνότητας, ήτοι: δύο (2) πινακίδες (Ρ - 7) – «Απαγορεύεται η είσοδος σε όλα τα οχήματα» εκατέρωθεν του προς αποκλεισμό τμήματος της οδού.»

Προσαρμοσμένη αναζήτηση