Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Δύο τραυματίες σε τροχαίο - Ευτυχώς σώθηκε το 4χρονο εγγονάκι

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 10 Ιουνίου 2019 08:20 Δύο τραυματίες σε τροχαίο - Ευτυχώς σώθηκε το 4χρονο εγγονάκι

Τροχαίο με ηλικιωμένο ζευγάρι και το μικρό εγγονάκι τους…

Συναγερμός σήμανε στο ΕΚΑΒ στις 8:25’ το πρωί της Κυριακής (9/6) για σοβαρό τροχαίο με εκτροπή - ανατροπή επιβατικού αυτοκινήτου στην Εθνική Οδό Λαμίας – Αθηνών λίγο μετά την Αταλάντη.

Συγκεκριμένα στο 143ο χλμ. της παραπάνω οδού εξετράπη της πορείας του και ανατράπηκε στο οδόστρωμα, ένα μπλε Seat Toledo με τρεις επιβαίνοντες οι οποίοι και εγκλωβίστηκαν μέσα σε αυτό.

Διερχόμενοι οδηγοί, βοήθησαν άμεσα στον απεγκλωβισμό τους, διαπιστώνοντας ότι επρόκειτο για ένα ηλικιωμένο ζευγάρι που είχε προορισμό την Αθήνα, με τρίτο επιβάτη το 4χρονο εγγονάκι τους.

Ο μικρός σύμφωνα με τις πληροφορίες του LamiaReport βγήκε αγρατσούνιστος από το όχημα, ενώ οι παππούδες του αρχικά έδειχναν να έχουν χτυπήσει αρκετά σοβαρά.

Στο σημείο έφτασαν πολύ γρήγορα δύο ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ προκειμένου να μεταφέρουν τους τραυματίες πρώτα στο Κέντρο Υγείας Αταλάντης και από κει στο Νοσοκομείο Λαμίας προκειμένου να υποβληθούν σε όλες τις απαραίτητες εξετάσεις. Το ευχάριστο είναι ότι η εξωτερική τους κατάσταση έδειχνε καλή και για τους δύο μεγάλους σε ηλικία επιβάτες.

Για το τροχαίο ατύχημα την προανάκριση ανέλαβε το Α’ Τμήμα Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων Φθιώτιδας.