Εκτύπωση αυτής της σελίδας

ΕΦΚΑ: Έναρξη Κατασκηνωτικής Περιόδου 2019

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 09 Ιουνίου 2019 11:23 ΕΦΚΑ: Έναρξη Κατασκηνωτικής Περιόδου 2019

Τη Δευτέρα 10 Ιουνίου ξεκινά η περίοδος υποβολής αιτήσεων για την κατασκηνωτική περίοδο έτους 2019 όλων των εντασσομένων φορέων του ΕΦΚΑ δηλαδή, των π.ΙΚΑ-ΕΤΑΜ, π.ΤΑΞΥ, π.ΤΥΔΚΥ, π.ΕΤΑΠ-ΜΜΕ, π.ΕΤΑΑ-ΤΣΜΕΔΕ, π.ΕΤΑΑ-ΤΣΑΥ, π.ΕΤΑΑ-ΤΥΔΑ, π.ΕΤΑΑ-ΤΥΔΠ, π.ΕΤΑΑ-ΤΥΔΘ, π.ΕΤΑΑ-ΤΑΝ, π.ΕΤΑΑ-ΤΑΣ, π.ΟΑΕΕ, π.ΟΑΕΕ-ΤΑΝΤΠ, π.ΟΓΑ, π.ΤΠΔΕ-ΤΥΔΕ, π.ΤΑΠΙΤ-ΤΑΠΕΜ, π.ΤΑΥΤΕΚΩ (ΤΑΠ-ΟΤΕ, ΤΑΑΠΤΠΓΑΕ, ΚΑΠ-ΔΕΗ ΣΥΝΤ/ΧΟΙ).

Η προθεσμία είναι μέχρι τις 14/06/2019 αποκλειστικά για τους ενδιαφερόμενους της Α΄ κατασκηνωτικής περιόδου, ενώ από 17/06/2019 έως 28/06/2019 είναι η περίοδος υποβολής των αιτήσεων για τους ενδιαφερόμενους της Β΄, Γ΄ και Δ΄(ΑΜΕΑ)  κατασκηνωτικής περιόδου.

Από τις διαχειριστικές επιτροπές θα εκδοθούν ενημερωτικά έγγραφα και οδηγίες, σχετικά με τις προϋποθέσεις και την διαδικασία υποβολής των αιτήσεων συμμετοχής, σύμφωνα με τις καταστατικές διατάξεις εκάστου εντασσόμενου φορέα.

Από τον Οργανισμό επισημαίνεται επίσης ότι:

• Οι δικαιούχοι του π.ΟΑΕΕ υποβάλλουν αίτηση συμμετοχής ηλεκτρονικά και τα πρωτότυπα δικαιολογητικά τα προσκομίζουν στο πλησιέστερο Περιφερειακό Τμήμα Μη Μισθωτών (π.ΟΑΕΕ).

• Ομοίως, οι δικαιούχοι του π.ΤΑΠΙΤ/Ταμείο Πρόνοιας Εργατοϋπαλλήλων Μετάλλου (ΤΑΠΕΜ) θα προσκομίζουν στα ως άνω Περιφερειακά Τμήματα μη Μισθωτών (π.ΟΑΕΕ) την αίτηση συμμετοχής και τα συνημμένα δικαιολογητικά.

• Οι δικαιούχοι της Β’ Περ/κής Διεύθυνσης Μη Μισθωτών Αττικής-Αθηνών-Κεντρικού Τομέα (π.ΟΑΕΕ-ΤΑΝΤΠ, κλάδος Κύριας Ασφάλισης πρώην ΤΑΝΠΥ) πρέπει να ζητήσουν πληροφορίες από τη Δ/νση  Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..