Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Λαμία: Σήμερα στον Ανακριτή ο 43χρονος Ρομά με το ένα κιλό κάνναβη

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 11 Ιουνίου 2019 08:55 Λαμία: Σήμερα στον Ανακριτή ο 43χρονος Ρομά με το ένα κιλό κάνναβη

Στα χέρια της Ασφάλειας Λαμίας, βρίσκεται από το πρωί του Σαββάτου (8/6) 43χρονος Ρομά μαζί με τη 42χρονη γυναίκα του, κατηγορούμενοι για παράβαση της νομοθεσίας περί ναρκωτικών.

Πρόκειται για γνωστό Λαμιώτη Ρομά, την ταυτότητα του οποίου γνωρίζαμε από την πρώτη στιγμή και την οποία δεν αποκαλύψαμε, όπως ακριβώς κάνουμε σε κάθε σύλληψη σεβόμενοι το τεκμήριο της αθωότητας, περιμένοντας και την επίσημη εκδοχή της δικής του πλευράς.

Την Κυριακή το ζευγάρι των Ρομά μετέβη στα Δικαστήρια Λαμίας, όπου ζήτησε και πήρε προθεσμία για να απολογηθεί το πρωί της Τρίτης (11/6). Μαζί τους ήταν και ο Λαμιώτης δικηγόρος Δημήτρης Τσιγάνης, ο οποίος όμως μέχρι το μεσημέρι της Δευτέρας δεν είχε λάβει εντολή για να συντάξει το απολογητικό υπόμνημα, οπότε όσα είδαν το φως της δημοσιότητας σε Αθηναϊκή ιστοσελίδα, δεν είναι βέβαιο αν θα ακολουθήσουν τον 43χρονο Ρομά και στην απολογία του ενώπιον του Ανακριτή.

Για την ακρίβεια, οι πληροφορίες μας αναφέρουν ότι θα υποστηρίξει ότι τα ναρκωτικά ήταν για προσωπική του χρήση.

Γεγονός είναι ότι οι συλληφθέντες αντιμετωπίζουν κακουργηματικού χαρακτήρα κατηγορία, αφού η ποσότητα κάνναβης που βρέθηκε μέσα στο ασημί Toyota Corolla ιδιοκτησίας του 43χρονου, σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση της αστυνομίας, έφτανε τα 1.018 γραμμάρια.

Το συγκεκριμένο όχημα όπως και ένα κινητό τηλέφωνο, κατασχέθηκαν επίσης από τους αστυνομικούς της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφαλείας Λαμίας, που πραγματοποίησαν και τη σύλληψη.