Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Επισκέψεων συνέχεια για τον Χρήστο Σταϊκούρα

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 11 Ιουνίου 2019 19:50 Επισκέψεων συνέχεια για τον Χρήστο Σταϊκούρα

Σε ΔΕΥΑΛ, ΕΚΑΒ και στο Σύλλογο Φοροτεχνικών Φθιώτιδας ο βουλευτής Φθιώτιδας.

Θέματα που αφορούν τους μισθούς και το ασφαλιστικό τους συζήτησαν με το βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, Χρήστο Σταϊκούρα, οι εργαζόμενοι στη Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης και Αποχέτευσης Λαμίας (ΔΕΥΑΛ), το Εθνικό Κέντρο Άμεσης Βοήθειας (ΕΚΑΒ) και το Σύλλογο Φοροτεχνικών Ελευθέρων Επαγγελματιών Φθιώτιδας, κατά την επίσκεψή του στις υπηρεσίες τους.

Όπως αναφέρει ο βουλευτής Φθιώτιδας, η αρχή έγινε στη ΔΕΥΑΛ, όπου αναφέρθηκαν τα παραπάνω θέματα, ενώ στο ΕΚΑΒ συζητήθηκαν μισθολογικά ζητήματα του προσωπικού, ζητήματα που αφορούν στον στόλο ασθενοφόρων και στις υποδομές στέγασης του τοπικού παραρτήματος του φορέα, καθώς και ζητήματα που σχετίζονται με τη λειτουργία του Γενικού Νοσοκομείου Λαμίας και των κέντρων υγείας της Περιφερειακής Ενότητας Φθιώτιδας.

Τέλος, στο Σύλλογο Φοροτεχνικών Ελεύθερων Επαγγελματιών εστίασαν στο ζήτημα της υπέρμετρης φορολογικής και ασφαλιστικής επιβάρυνσης νοικοκυριών και επιχειρήσεων, και στο ζήτημα της φορολόγησης της ακίνητης περιουσίας.

«Ανέπτυξα τη βασική προγραμματική θέση της Νέας Δημοκρατίας που είναι η απλοποίηση της φορολογικής νομοθεσίας και η συνολική μείωση φορολογικών συντελεστών και ασφαλιστικών εισφορών», σημειώνει ο κ. Σταικούρας και προσθέτει: «Με μείωση του φόρου στις επιχειρήσεις, μεσοπρόθεσμη μείωση του ΦΠΑ χωρίς να καταργηθεί ο υπερεκπτωτικός συντελεστής, μείωση του εισαγωγικού φορολογικού συντελεστή φυσικών προσώπων, μείωση του ΕΝΦΙΑ για όλους τους πολίτες. Το σχέδιο μας στοχεύει σε ανάπτυξη με προκοπή για όλους, με μία έκρηξη επενδύσεων και πολλών νέων αξιοπρεπών δουλειών».