Δύο προκηρύξεις για θέσεις στο Δήμο Λοκρών

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 12 Ιουνίου 2019 22:44 Δύο προκηρύξεις για θέσεις στο Δήμο Λοκρών

Την προκήρυξη δύο (2) θέσεων για το Σχολικό Έτος 2019-2020, ανακοίνωσε το Νομικό Πρόσωπο Δημοσίου Δικαίου, «ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΩΔΕΙΟ ΑΤΑΛΑΝΤΗΣ», προκειμένου να προβεί στη σύναψη σύμβασης I.Δ. Ορισμένου Χρόνου.

Οι θέσεις έχουν ως εξής:

α) Ενός καθηγητή Μουσικής Νυκτών Οργάνων &

β) Ενός δασκάλου Μουσικής Παραδοσιακών Οργάνων (μπουζούκι-τζουρά-μπαγλαμά) με μηνιαίες αποδοχές που θα περιλαμβάνουν  εισφορές στο Ι.Κ.Α. για το διάστημα από 1-10-2019 έως 30/6/2020.

Καλούνται οι ενδιαφερόμενοι να καταθέσουν αίτηση (μαζί με τα απαραίτητα δικαιολογητικά) έως 16/6/2019 στη γραμματεία  «Δ.Ω.Α.»  (κ. Ιωάννη Σουλτανόπουλο). Το έργο το οποίο θα εκτελέσουν αφορά την διδασκαλία  μαθητών του «Δ.Ω.Α.» στα τμήματα της α) Κλασσικής Κιθάρας &  β) Παραδοσιακών Οργάνων (μπουζούκι-τζουρά-μπαγλαμά).

Ναυαγοσώστες

Επίσης από το Δήμο Λοκρών, ανακοινώθηκε η πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά τεσσάρων (4) ατόμων ΠΕ ή ΔΕ ΝΑΥΑΓΟΣΩΣΤΕΣ με διάρκεια απασχόλησης τριών (3) μηνών.

Οι ενδιαφερόµενοι καλούνται να καταθέσουν αίτηση συνοδευόµενη από τα απαιτούμενα δικαιολογητικά προσόντων, την απαιτούµενη άδεια, πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης και φωτοαντίγραφο αστυνοµικής ταυτότητας στα γραφεία της υπηρεσίας στην ακόλουθη διεύθυνση: ∆ήµος Λοκρών – Γραφείο Προσωπικού Πλ. ∆ηµαρχείου, ΤΚ 35200 ΑΤΑΛΑΝΤΗ, τηλ:22330-22374 και αρµόδιοι για την παραλαβή είναι οι υπάλληλοι Μοδιάτη Βασιλική - ∆ηµητρίου Κων/νος κατά τις εργάσιµες ηµέρες και ώρες.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

 

Προσαρμοσμένη αναζήτηση