Ημερίδα διαπραγματευτών στην έδρα της ΓΕΠΑΔ Στερεάς

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 13 Ιουνίου 2019 21:10 Ημερίδα διαπραγματευτών στην έδρα της ΓΕΠΑΔ Στερεάς

Συμμετείχαν πέντε διαπραγματευτές υπό τον συντονισμό Αξιωματικού της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ζωής & Ιδιοκτησίας Αττικής.

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη (13-06-2019) στην έδρα της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Στερεάς Ελλάδας, στη Λαμία, εκπαιδευτική ημερίδα διαπραγματευτών της Ελληνικής Αστυνομίας. 

Το πρόγραμμα της εκπαιδευτικής ημερίδας παρακολούθησαν συνολικά πέντε (5) στελέχη – διαπραγματευτές, οι οποίοι φέρουν το βαθμό του Υπαστυνόμου Α’ μέχρι και του Αστυνομικού Υποδιευθυντή και υπηρετούν στο Επιτελείο της Γενικής, καθώς και σε Υπηρεσίες των Διευθύνσεων Αστυνομίας Φθιώτιδας, Βοιωτίας και Ευρυτανίας.

Κατά την πραγματοποίηση της συγκεκριμένης ημερίδας, με θεματικό αντικείμενο: «Τεχνικές Διαπραγματεύσεων – Μοντέλα Διαπραγμάτευσης – Εκπαιδευτικό Σενάριο», τον συντονιστικό ρόλο είχε Αξιωματικός της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ζωής & Ιδιοκτησίας, της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής.

Σκοπός της εκπαίδευσης ήταν η επικαιροποίηση των γνώσεων των διαπραγματευτών της Ελληνικής Αστυνομίας σε θέματα αντιμετώπισης περιστατικών ιδιαίτερου χειρισμού, καθώς και η ανάλυση διαχείρισης περιστατικών στο πλαίσιο της αστυνομικής δράσης, με σκοπό την αποτελεσματικότερη αντιμετώπιση ανάλογων υποθέσεων στην καθημερινή αστυνομική πρακτική.

 

Προσαρμοσμένη αναζήτηση