Κοντά στη λειτουργία Αιμοδυναμικού Τμήματος στο Νοσοκομείο Λαμίας

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 13 Ιουνίου 2019 22:24 Κοντά στη λειτουργία Αιμοδυναμικού Τμήματος στο Νοσοκομείο Λαμίας

Με ανάρτηση στο Πρόγραμμα ΔΙΑΥΓΕΙΑ στις 10 Ιουνίου της σχετικής Διακήρυξης για την προμήθεια και εγκατάσταση ενός Ψηφιακού Καρδιαγγειακού Συγκροτήματος Στεφανιογραφίας, φθάνουμε ουσιαστικά στο τελευταίο στάδιο για τη λειτουργία του Αιμοδυναμικού Εργαστηρίου στο Νοσοκομείο Λαμίας.

Προηγήθηκε τον περασμένο Αύγουστο η προκήρυξη των δύο θέσεων Επιμελητών Β’ ιατρών Καρδιολόγων (αιμοδυναμιστών), ενώ όπως μας θυμίζει η διοίκηση του Νοσοκομείου μόλις τον περασμένο Μάιο στις εγκεκριμένες θέσεις για το Ίδρυμα προστέθηκε ακόμη μια θέση για το συγκεκριμένο εργαστήριο με ιατρό Καρδιολόγο Επιμελητή Α’.

Σημειώνεται επίσης ότι έχει ορισθεί όλο το υπόλοιπο προσωπικό που θα στελεχώσει την λειτουργία του τμήματος νοσηλευτικό και παραϊατρικό, και έχουν προβλεφθεί όλες οι απαραίτητες ενέργειες για την έγκαιρη εκπαίδευση τους σε μεγάλα νοσηλευτικά ιδρύματα, με σκοπό την ασφαλή ετοιμότητα τους για την άμεση υποστήριξη της λειτουργίας του τμήματος.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση
Διαβάστε ακόμα
X

Developed in conjunction with Ext-Joom.com