Με τους συναδέλφους του δικηγόρους συναντήθηκε ο Γιάννης Σαρακιώτης

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 14 Ιουνίου 2019 09:47 Με τους συναδέλφους του δικηγόρους συναντήθηκε ο Γιάννης Σαρακιώτης

Συνάντηση με το Διοικητικό Συμβούλιο του Δικηγορικού Συλλόγου Λαμίας είχε ο Βουλευτής Φθιώτιδας ΣΥ.ΡΙΖ.Α. Γιάννης Σαρακιώτης στα γραφεία του Συλλόγου.

Ο Πρόεδρος του Δ.Σ.Λ. Αθανάσιος Μακρυγιάννης έθεσε στο Βουλευτή προβλήματα, θεσμικά αλλά και καθημερινότητας, που αντιμετωπίζει ο επαγγελματικός κλάδος των δικηγόρων.

Η συζήτηση περιστράφηκε και γύρω από την πρόσφατη ψήφιση του Κώδικα Ποινικής Δικονομίας και του Ποινικού Κώδικα, με τους κυρίους Σαρακιώτη και Μακρυγιάννη να συμφωνούν ότι η εισαγωγή νέων κωδίκων μετά από σχεδόν 70 χρόνια αποτελούσε μια θεσμική αναγκαιότητα, καθώς και γύρω από τα ζητήματα που έχουν προκύψει λόγω της άμεσης εφαρμογής.

Όσον αφορά αυστηρά το τοπικό επίπεδο, συζητήθηκε και το θέμα της εκταμίευσης του ποσού των 600.000 ευρώ μόλις πριν μερικούς μήνες, με σκοπό την ανακαίνιση του Δικαστικού Μεγάρου Λαμίας, η οποία συνιστούσε ένα πάγιο αίτημα του Δικηγορικού Συλλόγου.

Ο Βουλευτής Φθιώτιδας ευχαρίστησε τους συναδέλφους του δικηγόρους για το γόνιμο διάλογο και δεσμεύτηκαν από κοινού να διατηρήσουν το άριστο επίπεδο επικοινωνίας.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση