Λαμία: Έπεσαν στη σούδα με το τρακτέρ - Είχε άγιο ηλικιωμένο ζευγάρι (ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ)

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 15 Ιουνίου 2019 09:23 Λαμία: Έπεσαν στη σούδα με το τρακτέρ - Είχε άγιο ηλικιωμένο ζευγάρι (ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ)

Το ατύχημα σημειώθηκε λίγο μετά τα φανάρια του Μοσχοχωρίου…

Εκτροπή – ανατροπή γεωργικού ελκυστήρα στην παλαιά εθνική οδό Λαμίας – Αθηνών κοντά στο Μοσχοχώρι, κινητοποίησε τις αρχές λίγο πριν τις 11:00’ το πρωί της Παρασκευής (14/6).

Από άγνωστη, μέχρι στιγμής αιτία, τρακτέρ που οδηγούσε ένας 81χρονος αγρότης από το Μοσχοχώρι με συνεπιβάτη την 83χρονη σύζυγό του, βγήκε εκτός δρόμου και ανετράπη σε χαντάκι με νερό, αμέσως μετά τα φανάρια με κατεύθυνση προς Ηράκλεια.

Το ευτύχημα είναι ότι παρά την ανατροπή, ο οδηγός βγήκε «αγρατσούνιστος», ενώ και η συνεπιβάτης σε σχέση με το μέγεθος του ατυχήματος, γλύτωσε τα χειρότερα. Ωστόσο χτύπησε στο κεφάλι και χρειάστηκε την επέμβαση διασωστών του ΕΚΑΒ, της Πυροσβεστικής και της 7ης ΕΜΑΚ, για να μετακινηθεί με ασφάλεια στο ασθενοφόρο.

Στο σημείο έφτασαν επίσης και σταθμοί της Τροχαίας που βοήθησαν επιπλέον στη ρύθμιση της κυκλοφορίας προκειμένου να βοηθήσουν τη μετακίνηση των τραυματιών και την απομάκρυνση του τουμπαρισμένου τρακτέρ.

Δείτε βίντεο από το σημείο:

Δείτε φωτογραφίες:

Προσαρμοσμένη αναζήτηση