Τροχαίο με μηχανή και πατίνι - Δυο παιδιά σοβαρά τραυματισμένα

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 16 Ιουνίου 2019 08:26 Τροχαίο με μηχανή και πατίνι - Δυο παιδιά σοβαρά τραυματισμένα

Ένας νέος 18 ετών και ένα παιδί μόλις 14,5 ετών που έπαιζε με το μηχανοκίνητο δίτροχο, τα θύματα της σφοδρής σύγκρουσης.

Σοβαρό τροχαίο με την εμπλοκή μιας μηχανής και ενός πατινιού, σημειώθηκε στις 9:30’ το βράδυ της Παρασκευής (14/6) έξω από την Κύμη στην επαρχιακή οδό που οδηγεί στα Λέπουρα.

Κάτω από άγνωστες συνθήκες που διερευνά το ΑΤ Κύμης, δίκυκλη μοτοσυκλέτα με οδηγό έναν 18χρονο κάτοικο της περιοχής, συγκρούστηκε με μηχανοκίνητο δίτροχο όχημα (πατίνι) το οποίο χειριζόταν ένα 14,5χρονο παιδί παίζοντας κοντά στο σπίτι του.

Αποτέλεσμα ήταν ο σοβαρός τραυματισμός και των δύο παιδιών που μεταφέρθηκαν άμεσα στο διπλανό Κέντρο Υγείας και από κει έφυγαν επειγόντως με ασθενοφόρο για το Γενικό Νοσοκομείο Χαλκίδας.

Θυμίζουμε ότι μόλις στο τέλος του περασμένου χρόνου έφτασαν στην Ελλάδα τα συγκεκριμένα δίτροχα, ενώ ήδη από τα μέσα Απριλίου είχε καταγραφεί και το πρώτο επίσημο ατύχημα σε σύγκρουση με ΙΧ στη Θεσσαλονίκη. Τότε είχε αποκαλυφθεί και το τεράστιο κενό στο σχετικό κώδικα κυκλοφορίας που θα έπρεπε να ρυθμίζει θέματα για την ασφαλή συνύπαρξη με τα υπόλοιπα τροχοφόρα οχήματα.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση