Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Λαμία: Προσοχή πέφτουν μάρμαρα! Χτύπησε γυναίκα

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 18 Ιουνίου 2019 08:54 Λαμία: Προσοχή πέφτουν μάρμαρα! Χτύπησε γυναίκα

Στην οδό Κολοκοτρώνη στο κέντρο της πόλης…

Πήγε να κολλήσει ένα «ενοικιάζεται» σε είσοδο πολυκατοικίας και έπεσαν τα μάρμαρα επάνω της!

Το περιστατικό συνέβη γύρω στις 8:30’ το βράδυ της Κυριακής 16 Ιουνίου στην αρχή της οδού Κολοκοτρώνη στο κέντρο της Λαμίας με «θύμα» μια γυναίκα.

Σύμφωνα με τη μαρτυρία του ανθρώπου που έσπευσε να βοηθήσει και να μαζέψει τα μάρμαρα που είχαν πέσει αλλά και εκείνα που έμειναν στον αέρα να κρέμονται, η γυναίκα προσπάθησε να κολλήσει ένα «ενοικιάζεται», όταν υποχώρησε όλη σχεδόν η πλευρά που ήταν ντυμένη με μάρμαρα!

Στο σημείο έφθασε και η αστυνομία που έβαλε εμπόδιο για να μη πλησιάσει άνθρωπος από την άλλη πλευρά όπου παραμένουν τα μάρμαρα, ενώ η γυναίκα μετέβη προληπτικά με ασθενοφόρο στα Επείγοντα για εξετάσεις.

Για την ιστορία να θυμίσουμε ότι το Φεβρουάριο του 2016 το ίδιο κτίριο είχε απασχολήσει και πάλι την επικαιρότητα όταν είχαν φύγει τζάμια από τον 3ο όροφο χωρίς ευτυχώς να τραυματίσουν κάποιον διερχόμενο. Τότε είχαν ακολουθήσει εργασίες αποκατάστασης των επικίνδυνων τζαμιών που είχε αποδειχτεί ότι ήταν αρκετά.

Επίσης δεν είναι το μοναδικό κτίριο το οποίο φέρει πληγές από την έλευση του χρόνου ακόμη και στο κέντρο της πόλης. Δυστυχώς υπάρχουν αρκετά ακόμη με πρόσθετες προσόψεις (κυρίως μάρμαρα) που είναι έτοιμες να υποχωρήσουν με ότι κινδύνους συνεπάγεται κάτι τέτοιο.