Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Στα Καμένα Βούρλα η συνεδρίαση του Περιφερειακού Επιμελητηριακού Συμβουλίου

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 18 Ιουνίου 2019 12:24 Στα Καμένα Βούρλα η συνεδρίαση του Περιφερειακού Επιμελητηριακού Συμβουλίου

Το Σάββατο 22 Ιουνίου 2019 και ώρα 10.30 π.μ. στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Καμένων Βούρλων (Αγ. Παντελεήμονος 8, Καμένα Βούρλα), θα συνεδριάσει το Περιφερειακό Επιμελητηριακό Συμβούλιο Στερεάς Ελλάδας.

Τα θέματα που θα απασχολήσουν τη συνεδρίαση είναι τα παρακάτω:

1) Καλωσόρισμα – χαιρετισμός Δημάρχου Καμένων Βούρλων κ. Ι. Συκιώτη.

2) Συζήτηση για πλαίσιο συνεργασίας μεταξύ της Νέας Περιφερειακής Αρχής & των Επιμελητηρίων Στερεάς Ελλάδας. Εισηγητής: κ. Φ. Σπανός, Αναπληρωτής Περιφερειάρχης / Νεοεκλεγείς Περιφερειάρχης Στ. Ελλάδας.

3) Έγκριση των Πρακτικών της με αρ. 4/3-4-2019 συνεδριάσεως του Περιφερειακού Επιμελητηριακού Συμβουλίου  Στερεάς Ελλάδας.

4) Αλλαγή προεδρίας του Περιφερειακού Επιμελητηριακού Συμβουλίου Στ. Ελλάδας από 23-5-2019 σύμφωνα με την με αρ. 1/22-5-2018 Απόφασή του.

5) Η πρόταση του Π.Σ.Ε.Κ. για δημιουργία επιχειρηματικών hubs. Εισηγητής: κ. Αθ. Κακαρούντας, Πρόεδρος Περιφερειακού Συμβουλίου Έρευνας & Καινοτομίας (Π.Σ.Ε.Κ.)

6) Επιμελητήρια & Ψηφιακή Επιχειρηματικότητα. Εισηγήτρια: κ. Ν. Ξαρχά, Προϊσταμένη Κεντρικής Υπηρεσίας ΓΕΜΗ της ΚΕΕΕ.

7) Ενημέρωση των μελών του Π.Ε.Σ. για την έγκριση του Κανονισμού οργάνωσης και λειτουργίας του Π.Ε.Σ. Στ. Ελλάδας (48305/7-5-2019 Υ.Α.).

8) Ενημέρωση των μελών του Π.Ε.Σ. για τις προτάσεις του Επιμελητηρίου Εύβοιας για την βελτίωση του Περιφερειακού Μαθητικού Διαγωνισμού. Εισηγήτρια: κ. Π. Αγιοστρατίτη, Πρόεδρος Επιμελητηρίου Εύβοιας.

9) Ανακοινώσεις – Τοποθετήσεις φορέων.