Αλλαγές στο Υπηρεσιακό Συμβούλιο Υπαλλήλων ΟΤΑ Φθιώτιδας

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 19 Ιουνίου 2019 07:53 Αλλαγές στο Υπηρεσιακό Συμβούλιο Υπαλλήλων ΟΤΑ Φθιώτιδας

Με απόφαση του Συντονιστή Αποκεντρωμένης Διοίκησης Θεσσαλίας – Στερεάς Ελλάδας, Νικόλαου Ντίτορα, αλλάζει ως προς δύο αναπληρωματικά μέλη η σύνθεση του Υπηρεσιακού Συμβουλίου υπαλλήλων ΟΤΑ Ν.Φθιώτιδας.

Ειδικότερα:

α) ως προς το 3ο τακτικό αναπληρωματικό μέλος του Υπηρεσιακού Συμβουλίου υπαλλήλων ΟΤΑ Ν. Φθιώτιδας, ορίσθηκε ο Φουρλεμάδης Κωνσταντίνος του Νικολάου, κλάδου ΤΕ Τοπογράφων Μηχανικών με βαθμό Α΄ υπάλληλο του Δήμου Λοκρών, σε αντικατάσταση, του Τσαούση Κωνσταντίνου του Νικολάου, κλάδου ΠΕ Διοικητικού-Οικονομικού με βαθμό Α΄, λόγω συνταξιοδότησης.

β) ως προς το αναπληρωματικό μέλος εισηγητή του Υπηρεσιακού Συμβουλίου για θέματα του Δήμου Λαμιέων και ορίζουμε την Τσούμα Κωνσταντίνα του Στυλιανού, κλάδου ΠΕ Διοικητικού Οικονομικού με βαθμό Α΄, σε αντικατάσταση της υπαλλήλου του Δήμου Λαμιέων, Πουγκαγκιώτη Ιφιγένειας του Αθανασίου, κλάδου ΠΕ-Διοικητικού-Οικονομικού με βαθμό Α΄, υπάλληλο του Δήμου Λαμιέων.

Πρόεδρος θυμίζουμε είναι ο Ανδρέας Ανδρεωσάτος με αναπληρωτή τον Δημήτριο Τσώνη, υπάλληλοι με βαθμό Α’ στο Δήμο Λαμιέων.

Πατήστε ΕΔΩ για να δείτε την προηγούμενη απόφαση με τη σύνθεση του Υπηρεσιακού Συμβουλίου.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση