Αλλαγές στο Υπηρεσιακό Συμβούλιο Υπαλλήλων ΟΤΑ Φθιώτιδας

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 19 Ιουνίου 2019 07:53 Αλλαγές στο Υπηρεσιακό Συμβούλιο Υπαλλήλων ΟΤΑ Φθιώτιδας

Με απόφαση του Συντονιστή Αποκεντρωμένης Διοίκησης Θεσσαλίας – Στερεάς Ελλάδας, Νικόλαου Ντίτορα, αλλάζει ως προς δύο αναπληρωματικά μέλη η σύνθεση του Υπηρεσιακού Συμβουλίου υπαλλήλων ΟΤΑ Ν.Φθιώτιδας.

Ειδικότερα:

α) ως προς το 3ο τακτικό αναπληρωματικό μέλος του Υπηρεσιακού Συμβουλίου υπαλλήλων ΟΤΑ Ν. Φθιώτιδας, ορίσθηκε ο Φουρλεμάδης Κωνσταντίνος του Νικολάου, κλάδου ΤΕ Τοπογράφων Μηχανικών με βαθμό Α΄ υπάλληλο του Δήμου Λοκρών, σε αντικατάσταση, του Τσαούση Κωνσταντίνου του Νικολάου, κλάδου ΠΕ Διοικητικού-Οικονομικού με βαθμό Α΄, λόγω συνταξιοδότησης.

β) ως προς το αναπληρωματικό μέλος εισηγητή του Υπηρεσιακού Συμβουλίου για θέματα του Δήμου Λαμιέων και ορίζουμε την Τσούμα Κωνσταντίνα του Στυλιανού, κλάδου ΠΕ Διοικητικού Οικονομικού με βαθμό Α΄, σε αντικατάσταση της υπαλλήλου του Δήμου Λαμιέων, Πουγκαγκιώτη Ιφιγένειας του Αθανασίου, κλάδου ΠΕ-Διοικητικού-Οικονομικού με βαθμό Α΄, υπάλληλο του Δήμου Λαμιέων.

Πρόεδρος θυμίζουμε είναι ο Ανδρέας Ανδρεωσάτος με αναπληρωτή τον Δημήτριο Τσώνη, υπάλληλοι με βαθμό Α’ στο Δήμο Λαμιέων.

Πατήστε ΕΔΩ για να δείτε την προηγούμενη απόφαση με τη σύνθεση του Υπηρεσιακού Συμβουλίου.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση
Διαβάστε ακόμα
X

Developed in conjunction with Ext-Joom.com