Λαμία: Της επιτέθηκε και την χτύπησε στο κεφάλι με ένα γυάλινο πλακάκι

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 20 Ιουνίου 2019 10:40 Λαμία: Της επιτέθηκε και την χτύπησε στο κεφάλι με ένα γυάλινο πλακάκι

Στα καλά καθούμενα και χωρίς κανέναν απολύτως λόγο της επιτέθηκε και παραλίγο να της ανοίξει το κεφάλι - Η σοκαρισμένη γυναίκα κατέληξε στα Επείγοντα του νοσοκομείου Λαμίας - Οι κάμερες κατέγραψαν τον νεαρό δράστη.

Ένα απίστευτο περιστατικό συνέβη σήμερα το πρωί στο κέντρο της Λαμίας και από τύχη δεν υπήρξε σοβαρός τραυματισμός, από αναίτια επίθεση νεαρού σε γυναίκα.

Η άτυχη επαγγελματίας καθόταν σε μια καρέκλα στο πεζοδρόμιο της οδό Σατωβριάνδου έξω από το σουβλατζίδικο που διατηρεί με το συζυγό της, στη συμβολή των οδών Σατωβριάνδου και Έσλιν.

Ξαφνικά ένας νεαρός, τον οποίο δεν γνώριζε και χωρίς να προηγηθεί κάτι, της επιτέθηκε κρατώντας ένα σπασμένο γυάλινο πλακάκι. Η γυναίκα την τελευταια στιγμή έσκυψε και προσπάθησε να προστατέψει το κεφάλι της. Ο νεαρός την χτύπησε με δύναμη στο κεφάλι με το πλακάκι, αλλά ευτυχώς όχι με το μυτερό μέρος και έτσι γλίτωσε τα χειρότερα.

Η γυναίκα διακομίστηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στα Επείγοντα του νοσοκομείου Λαμίας, ενώ ο νεαρός αμέσως μετά το έβαλε στα πόδια.

Οι κάμερες όμως του καταστήματος τον έχουν καταγράψει τη στιγμή που περνούσε απ έξω και είναι θέμα χρόνου ο εντοπισμός του από την αστυνομία.

Είναι ο νεαρός με το θαλασσί μπλουζάκι, στις επόμενες φωτογραφίες, που περπατάει στο πεζοδρόμιο.

 

Προσαρμοσμένη αναζήτηση