Φθιώτιδα: Επισκεπτόταν την ΑμεΑ εγγονή φίλων του και ασελγούσε σε βάρος της

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 21 Ιουνίου 2019 08:43 Φθιώτιδα: Επισκεπτόταν την ΑμεΑ εγγονή φίλων του και ασελγούσε σε βάρος της

Αναβλήθηκε η δίκη 73χρονου που κατηγορείται για ασέλγεια σε ανήλικη με νοητική υστέρηση…

Μια παλιά υπόθεση που είχε συγκλονίσει τη Λοκρίδα το καλοκαίρι του 2011 και αφορούσε ασέλγεια σε βάρος 15χρονου κοριτσιού με νοητική υστέρηση από έναν 65χρονο τότε άνδρα φίλο των παππούδων του, εκδικάζεται στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Λαμίας.

Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, ο 73χρονος σήμερα άνδρας είχε ξεκινήσει από το 2010 να πειράζει το κοριτσάκι (που ήταν τότε 14 ετών) αρχικά με χάδια κι άλλες ασελγείς χειρονομίες και το επόμενο καλοκαίρι με ακόμη χειρότερες πράξεις που προσέβαλαν την παιδική της ηλικία.

Ο κατηγορούμενος φέρεται να επέλεγε ώρες που απουσίαζαν από το σπίτι οι παππούδες του κοριτσιού που το φιλοξενούσαν εκεί το καλοκαίρι, προκειμένου να ευχαριστήσει τα άρρωστα ένστικτά του.

Τελικά η υπόθεση αναβλήθηκε στο ΜΟΔ Λαμίας λόγω κωλύματος της Πολιτικής Αγωγής. Όπως ενημέρωσε ο συνήγορος Νίκος Τσακτάνης, λόγοι υγείας δεν επέτρεψαν στη μητέρα του κοριτσιού να ταξιδέψει από τη Γερμανία όπου και διαμένει με την οικογένειά της. Ο κ. Τσακτάνης διευκρίνισε ότι μετά από συνεννόηση με την Εισαγγελία Εφετών, ο χρόνος διεξαγωγής της δίκης θα προσδιοριστεί τον προσεχή Σεπτέμβρη.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση