Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Έσταζαν ακόμη και τα χειρουργεία!...

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 25 Ιουνίου 2019 17:01 Έσταζαν ακόμη και τα χειρουργεία!...

Επισκευές στο κτίριο του Νοσοκομείου Λαμίας

Το τελευταίο διάστημα γίναμε όλοι μάρτυρες καλών νέων για το Γενικό Νοσοκομείο Λαμίας, όμως όσα ακριβά μηχανήματα κι αν αγορασθούν κι όσοι γιατροί και νοσηλευτές έρθουν να προστεθούν και να διορισθούν – προσληφθούν, αν δεν υπάρχει και σωστό κτίριο, πάλι γυρίζουμε προς τα πίσω.

Η διοίκηση λοιπόν του μεγαλύτερου Νοσοκομείου της Στερεάς Ελλάδας, προχώρησε σε μια σειρά από επισκευαστικές εργασίες για την αντιμετώπιση φθορών στην υγρομόνωση δωμάτων.

Όπως αναφέρει σε ανάρτηση στο Facebook «Λόγω της μη τακτικής και προγραμματισμένης συντήρησης των μονώσεων των δωμάτων του Γ.Ν. Λαμίας παρουσιάζονταν ανά τακτά χρονικά διαστήματα ειδικά μετά από έντονα καιρικά φαινόμενα (βροχοπτώσεις, χιονοπτώσεις) προβλήματα εισροής υδάτων σε οροφές του νέου κτιρίου του Γ.Ν. Λαμίας και ειδικότερα σε κρίσιμους χώρους όπως στα χειρουργεία (4ος όροφος), κλινικές 6ου ορόφου καθώς και σε χειρουργεία του Τμήματος Επειγόντων Περιστατικών, με αποτέλεσμα την διακοπή λειτουργίας των εν λόγω χώρων για μεγάλο διάστημα επηρεάζοντας την ομαλή και απρόσκοπτη λειτουργία του Νοσοκομείου μας…»

Ανάρτησε μάλιστα και φωτογραφίες από τις εργασίες που έγιναν ώστε να λυθεί το πρόβλημα που δεν τιμούσε καθόλου τη συνολική και μεγάλη προσπάθεια που έχει καταβληθεί όλο αυτόν τον καιρό...