Νεκρός βρέθηκε Λαμιώτης μαθηματικός

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 26 Ιουνίου 2019 14:30 Νεκρός βρέθηκε Λαμιώτης μαθηματικός

Θλίψη στην εκπαιδευτική κοινότητα για τον ξαφνικό χαμό του 64χρονου Γιώργου Τσαμαδιά.

Οι γείτονες είχαν να τον δουν μέρες και όταν από το διαμέρισμά του άρχισε να βγαίνει μια πολύ βαριά μυρουδιά, ειδοποίησαν την αστυνομία.

Οι αστυνομικοί έφθασαν στο σπίτι στην οδό Όθωνος όπου διέμενε ο γνωστός μαθηματικός Γιώργος Τσαμαδιάς περίπου στις 11 το βράδυ της Τρίτης (25/6), αλλά βρήκαν την πόρτα κλειστή. Εξασφαλίζοντας εισαγγελική εντολή, κατάφεραν περίπου μισή ώρα μετά τα μεσάνυχτα και με τη βοήθεια κλειδαρά, να εισέλθουν στο διαμέρισμα και να διαπιστώσουν ότι ο 64χρονος εκπαιδευτικός είχε φύγει από τη ζωή.

Η κατάσταση του σώματος μαρτυρούσε ότι είχε φύγει από τη ζωή κάποια 24ωρα νωρίτερα, όπως ήταν ξαπλωμένος στο κρεβάτι του.

Από την εξέταση του χώρου αποκλείστηκε η τέλεση εγκληματικής ενέργειας και όλα δείχνουν ότι ο αγαπητός μαθηματικός «έφυγε» ξαφνικά από παθολογικά αίτια. Ήταν γνωστό άλλωστε ότι είχε προβλήματα υγείας και ειδικά με την καρδιά του, για αυτό και υπηρετούσε πλέον στη Διεύθυνση και όχι στο 1ο Γυμνάσιο όπου κατείχε οργανική θέση.

Οι συνάδελφοί του κάνουν λόγο για έναν πολύ καλό άνθρωπο, που τα τελευταία χρόνια όμως είχε μείνει μόνος στη ζωή του.

Από το ΑΤ Λαμίας παραγγέλθηκε νεκροψία – νεκροτομή, προκειμένου να διευκρινιστούν τα ακριβή αίτια που έκοψαν πρόωρα το νήμα της ζωής του 64χρονου εκπαιδευτικού.

Η κηδεία του θα γίνει την Πέμπτη στις 6:00' το απόγευμα στον ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου στη Μεγάλη Βρύση Λαμίας.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση