Κάλεσμα του ΜέΡΑ25 Λαμίας

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 26 Ιουνίου 2019 19:12 Κάλεσμα του ΜέΡΑ25 Λαμίας

Στις 7 Ιουλίου ψηφίζουμε ΜέΡΑ25 – Επειδή αυτή η φωνή πρέπει να είναι στη Βουλή

Η χρεοδουλοπαροικία που απειλεί την Ελλάδα με ερημοποίηση σκοτεινιάζει τη σκέψη του κάθε Έλληνα, ωθώντας τους νέους μας στη μετανάστευση, και βυθίζοντας όσους παραμένουν στην αναξιοπρέπεια.

Η απελπισία πολιτών που δεν βλέπουν φως στη μακρά Mνημονιακή μας νύχτα ενισχύεται κάθε φορά που ακούν το αφήγημα της «όπου­‐να ’ναι» εξόδου από την κρίση μέσω της υποταγής σε εκείνα που τη γιγάντωσαν. Η απογοήτευση μεγεθύνεται από το θεσμικό ευτελισμό της Βουλής – με κυβερνητικούς βουλευτές να ψηφίζουν (καθ’ υπαγόρευση των Βρυξελλών) αντισυνταγματικούς νόμους με τους οποίουςδιαφωνούν – την ώρα που οι βουλευτές της αντιπολίτευσης τους καταψηφίζουνενώ θα τους εφαρμόσουν.

Τίποτα δεν απειλεί περισσότερο μια χώρα, έναν λαό, από την αίσθηση ότι δεν υπάρχει εναλλακτική σε μια πορεία που τον γονατίζει. Καμία ελπίδα δεν μπορεί να ριζώσει σε τόπο όπου εκείνοι που εξελέγησαν για να κάνουν τη ρήξη με το μη βιώσιμο παρελθόν το αναπαραγάγουν καθημερινά και ποικιλοτρόπως, ενώ οι εκ προοιμίου συμβιβασμένοι ζητούν να επανεκλεγούν υποσχόμενοι πράγματα που απαιτούν τη ρήξη την οποία δηλώνουν ότι δεν θα κάνουν.

Στο πλαίσιο αυτό, επαναλαμβάνουμε το κάλεσμα για συμπόρευση με κάθε προοδευτικό άνθρωπο που θέλει να ενώσει τις δυνάμεις του μαζί μας για να σταθούμε εμπόδιο στην ερημοποίηση της χώρας. Την επόμενη την εισόδου μας στη Βουλή, θα σταθούμε με συνέπεια απέναντι στις πολιτικές που καταδικάζουν την κοινωνία μας στην ανελπιστία και την καταστροφή, όπως αυτές θα εκφραστούν από τη Νέα Δημοκρατία.

Σας καλούμε να συνομιλήσετε με το εκλογικό μας πρόγραμμα!

ΜέΡΑ25 Λαμίας

Επικοινωνία 6955986317, Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση