Στη Λάρισα η εκδήλωση για τα 100 χρόνια της ΓΣΕΒΕΕ

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 26 Ιουνίου 2019 20:41 Στη Λάρισα η εκδήλωση για τα 100 χρόνια της ΓΣΕΒΕΕ

Δημόσια Βιβλιοθήκη Λάρισας «Κωνσταντίνος Κουμάς»…

Την Πέμπτη 27 Ιουνίου 2019 η Γενική Συνομοσπονδία Επαγγελματιών Βιοτεχνών Εμπόρων Ελλάδας και το Ινστιτούτο της (Ινστιτούτο Μικρών Επιχειρήσεων ΓΣΕΒΕΕ), οργανώνουν στη Λάρισα στη Δημόσια Βιβλιοθήκη Λάρισας «Κωνσταντίνος Κουμάς», στις 19:00, εκδήλωση με αφορμή την συμπλήρωση 100 χρόνων από την ίδρυσή της.

Θέλοντας να αναδείξουν τη σημασία των μικρών επιχειρήσεων για την οικονομία και την κοινωνική συνοχή, η εκδήλωση δεν περιορίζεται στο εορταστικό κομμάτι, αλλά αποτελεί μια διπλή ευκαιρία αναστοχασμού αφενός της πορείας της Συνομοσπονδίας και αναζήτησης προοπτικών, προτάσεων και λύσεων αναφορικά με θέματα που απασχολούν τους επαγγελματίες στη σύγχρονη εποχή.

Την εκδήλωση θα χαιρετήσει ο Πρόεδρος της ΓΣΕΒΕΕ Γιώργος Καββαθάς, ενώ ο Γενικός Γραμματέας της ΓΣΕΒΕΕ Γεώργιος Κουράσης, θα παρουσιάσει τις πρωτοβουλίες εορτασμού των 100 χρόνων. Σύντομες παρεμβάσεις θα πραγματοποιηθούν από συνδικαλιστικά στελέχη που δραστηριοποιούνται στην Λάρισα.

Ειδικές εισηγήσεις θα πραγματοποιηθούν από ιστορικούς όπως ο Κώστας Παλούκης,  Διδάκτορας Νεότερης και Σύγχρονης Ιστορίας, του Πανεπιστημίου Κρήτης και συγγραφέας του βιβλίου «Η ΓΣΕΒΕΕ στον 21ό αιώνα» που θα εκδοθεί από το ΙΜΕ ΓΣΕΒΕΕ, με θέμα «Διατρέχοντας την εκατονταετή ιστορία της ΓΣΕΒΕΕ» και ο ιστορικός του ΕΛΙΑ-ΜΙΕΤ Δημήτρης Μπαχάρας με το θέμα: «Οι επαγγελματοβιοτέχνες απέναντι στις οικονομικές κρίσεις 1929–31, 1972–74»

 

Προσαρμοσμένη αναζήτηση