Ο Γιάννης Οικονόμου στο υπεραστικό ΚΤΕΛ Φθιώτιδας και τη ΔΕΥΑ Λαμίας

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 28 Ιουνίου 2019 17:37 Ο Γιάννης Οικονόμου στο υπεραστικό ΚΤΕΛ Φθιώτιδας και τη ΔΕΥΑ Λαμίας

Το υπεραστικό ΚΤΕΛ  Ν.Φθιώτιδας Α.Ε. και τη ΔΕΥΑ Λαμίας επισκέφτηκε σήμερα 28 Ιουνίου 2019 ο υποψήφιος βουλευτής Φθιώτιδας της Νέας Δημοκρατίας κ.Οικονόμου Γιάννης.

Κατά τη διάρκεια της πρώτης συνάντησης, τη συζήτηση αρχικά απασχόλησαν κυρίως θέματα φορολογικής φύσης, ενώ στη συνέχεια αναπτύχθηκαν οι δυνατότητες επιδότησης του Υπεραστικού ΚΤΕΛ, μέσω της ένταξής του σε κονδύλια προγραμμάτων ανανέωσης του στόλου των λεωφορείων και του τροχαίου υλικού του εν γένει.

Στη ΔΕΥΑ Λαμίας ο κ.Οικονόμου ενημερώθηκε για όλα όσα απασχολούν την επιχείρηση, ενώ τόνισε ότι στόχος του προγράμματος της Νέας Δημοκρατίας είναι η σωστή κατανομή των μερισμάτων σύμφωνα με την πορεία της οικονομίας, προς όφελος των ομάδων που έχουν πληγεί και των εργαζομένων αντίστοιχα.

Τέλος, ο υποψήφιος Βουλευτής υπερθεμάτισε στην ιδέα οι ΔΕΥΑ να αποκτήσουν κεντρικό και πρωταγωνιστικό ρόλο, όχι μόνο στο κομμάτι της ύδρευσης και της αποχέτευσης, αλλά γενικότερα, στη διαχείριση των θεμάτων που σχετίζονται με το νερό στην περιοχή ευθύνης τους.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση