ΓΝ Λαμίας: Εκεί που δανειζόμασταν τώρα δανείζουμε!...

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 01 Ιουλίου 2019 10:08 ΓΝ Λαμίας: Εκεί που δανειζόμασταν τώρα δανείζουμε!...

Δεν έχει περάσει πολύς καιρός από τότε που το Νοσοκομείο Λαμίας έκλεινε για μερικές ημέρες την Παιδιατρική Κλινική, καθώς δεν υπήρχαν γιατροί για την κάλυψη των εφημεριών.

Τρία χρόνια μετά, έχουν αλλάξει πολλά καθώς η Κλινική λειτουργεί με έξι (6) μόνιμους και πέντε (5) ειδικευόμενους Ιατρούς.

Έτσι από τα «πέτρινα χρόνια» που βρισκόμασταν στη «ζητιανιά» στην 5η ΥΠΕ για μετακινήσεις παιδιάτρων από άλλα Νοσοκομεία, φτάσαμε τώρα να «δανείζουμε» για να λειτουργήσουν κάποια άλλα!

Έτσι όπως διαβάζουμε στο «ΔΙΑΥΓΕΙΑ» με απόφαση του ΥΠΕάρχη Νέστορα Αντωνίου τρεις γιατροί θα καλύψουν ισάριθμες εφημερίες του Νοσοκομείου Λιβαδειάς για τους μήνες, Ιούνιο, Ιούλιο και Αύγουστο και συγκεκριμένα:

-ΧΑΤΖΗΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ Επιμ. Β΄ Παιδιατρικής για την κάλυψη μίας (1) εφημερίας για τον μήνα Ιούνιο και συγκεκριμένα στις 25-06-2019.

-ΛΙΑΖΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ Επιμ. Β΄ Παιδιατρικής για την κάλυψη μίας (1) εφημερίας για τον μήνα Ιούλιο.

-ΒΙΛΛΙΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Επιμ. Β’ Παιδιατρικής του Γ.Ν. Λαμίας, για την κάλυψη μίας (1) εφημερίας για τον μήνα Αύγουστο.

Να σημειώσουμε επίσης ότι προϊστάμενος της Παιδιατρικής είναι από τις αρχές του καλοκαιριού ο Κωνσταντίνος Κλειτσάκης που ανήκει πλέον και επίσημα στο δυναμικό των ιατρών του ΓΝ Λαμίας αφού πραγματοποιήθηκε στις 31/5/2019 η μετάθεσή του και είναι ο μοναδικός με βαθμό Διευθυντή.

 

Προσαρμοσμένη αναζήτηση