Δήμος Λαμιέων: Συνεχίζονται τα έργα στην οδό Μακροπούλου

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 02 Ιουλίου 2019 08:48 Δήμος Λαμιέων: Συνεχίζονται τα έργα στην οδό Μακροπούλου

Και οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις…

Σύμφωνα με νέα ανακοίνωση της Διεύθυνσης Υποδομών και Τεχνικών Έργων (Τμήμα οδοποιίας & κυκλοφοριακών ρυθμίσεων) του Δήμου Λαμιέων, τα έργα για την εγκατάσταση δικτύου ηλεκτρονικών επικοινωνιών για την υλοποίηση του έργου «Ανάπτυξη Δικτύου Πρόσβασης Νέας Γενιάς (ftth) σε περιοχές της ελληνικής επικράτειας», «FTTH Α/Κ Λαμίας», συνεχίζονται στην οδό Μακροπούλου και θα διακοπεί εκ νέου η κυκλοφορία των οχημάτων στη συγκεκριμένη οδό.

Συγκεκριμένα την Τρίτη 2 και την Τετάρτη 3 Ιουλίου και από ώρα 7:00 π.μ. έως 7:00 μ.μ., θα διακοπεί εκ περιτροπής η κυκλοφορία των οχημάτων στην οδό Μακροπούλου από τη διασταύρωσή της με την οδό Βάρναλη (Άνοιξη) έως τη διασταύρωσή της με την οδό Σκληβανιώτη.

Παράλληλα την Τρίτη 2 Ιουλίου και από ώρα 7:00 π.μ. έως 7:00 μ.μ., θα διακοπεί η κυκλοφορία στην οδό Μακροπούλου, από τη διασταύρωσή της με την οδό Σκληβανιώτη έως τη διασταύρωση με την οδό Αινιάνων.

«Εφιστούμε την προσοχή των πεζών και των οδηγών και παρακαλούμε για την κατανόηση και τη συνεργασία των δημοτών», καταλήγει η ανακοίνωση της Διεύθυνσης Υποδομών και Τεχνικών Έργων του Δήμου.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση