Η 19χρονη που σκοτώθηκε σήμερα είχε χάσει και τον αδελφό της σε τροχαίο την ίδια ημέρα

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 08 Ιουλίου 2019 09:04 Η 19χρονη που σκοτώθηκε σήμερα είχε χάσει και τον αδελφό της σε τροχαίο την ίδια ημέρα

Το μήνυμα που είχε γράψει για τον αδελφό της στο Facedook λίγο πριν το φοβερό τροχαίο τα ξημερώματα της Κυριακής, όπου σκοτώθηκε η ίδια και ένας 28χρονος - Σώος βγήκε ο 23χρονος οδηγός του αυτοκίνητου.

Είναι από τις κακές σελίδες που γράφει η ζωή και πραγματικά δεν μπορεί να τις πιστέψει ανθρώπινος νους.

Το ασύλληπτο είναι ότι η 19χρονη Έλενα Χασιώτη που έχασε την ζωή της στο θανατηφόρο τροχαίο τα ξημερώματα της Κυριακής στον δρόμο Λάρισας - Αγιάς, είχε χάσει ακριβώς την ίδια ημέρα, 7/7/2017 τον 25χρονο αδερφό της, πάλι σε τροχαίο δυστύχημα στον Τύρναβο.

Η 19χρονη Έλενα Χασιώτη έχασε την ζωή της σήμερα τα ξημερώματα όταν το αυτοκίνητο που επέβαινε εξετράπη της πορείας της και χτύπησε σε κολόνα φωτισμού έξω από Γερακάρι οδηγώντας στο θάνατο την νεαρή κοπέλα και έναν 28χρονο επίσης Λαρισαίο. Σώος από το αυτοκίνητο που μετατράπηκε σε άμορφη μάζα σιδερικών βγήκε ο τρίτος της παρέας ένα 23χρονος Λαρισαίος.

Το τραγικό είναι ότι ακριβώς δύο χρόνια πριν η 19χρονη είχε χάσει το αγαπημένο της αδελφό, σε ηλικία 25 ετών, σε τροχαίο στο Τύρναβο στις 7/7/217. Στην τελευταία της ανάρτηση στο facebook λίγες ώρες πριν το μοιραίο τροχαίο σήμερα τα ξημερώματα, έγραψε για το χαμό του αγαπημένου της αδελφού που δεν μπορούσε να ξεχάσει.

Δείτε τι έγραψε η 19χρονη για τον αδελφό της, λίγο πριν γίνει το φοβερό τροχαίο:

Η 19χρονη Έλενα Χασιώτη

Πηγή: larissanet.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση