Αυτοί είναι οι νέοι βουλευτές στη Φθιώτιδα - Όλοι οι σταυροί

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 09 Ιουλίου 2019 08:00 Αυτοί είναι οι νέοι βουλευτές στη Φθιώτιδα - Όλοι οι σταυροί

Τέσσερις βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας και ένας από το ΣΥΡΙΖΑ, θα εκπροσωπήσουν τη Φθιώτιδα στη Βουλή των Ελλήνων.

Από το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας που ήταν ο μεγάλος νικητής των εκλογών, εκλέγεται ο «παλιός» Χρήστος Σταϊκούρας με τους «νέους» Γιάννη Οικονόμου, Γιώργο Κοτρωνιά και Θέμη Χειμάρα. Μάλιστα ο κ. Σταϊκούρας φαίνεται ότι θα ορκιστεί Υπουργός Οικονομικών συνεχίζοντας το έργο του από κει που το άφησε τον Ιανουάριο του 2015.

Έχοντας καταμετρηθεί σχεδόν το σύνολο των εκλογικών τμημάτων της Φθιώτιδας ο Χρήστος Σταϊκούρας αναμένεται να ξεπεράσει τις 19.514 ψήφους καταφέρνοντας να έχει την πρωτιά και στους επτά δήμους του νομού.

Δεύτερος είναι ο Γιάννης Οικονόμου που πήρε 14.355 ψήφους. Τρίτος εκλέγεται ο Γιώργος Κοτρωνιάς με 10.781 σταυρούς και ακολουθεί ο Θέμης Χειμάρας με 7.734 ψήφους.

Από το ΣΥΡΙΖΑ μεγάλη προσωπική νίκη πέτυχε ο Γιάννης Σαρακιώτης, ο οποίος στην πρώτη του ουσιαστικά εκλογική αναμέτρηση με σταυρό (τον Σεπτέμβριο του 2015 ήταν 4ος στη λίστα και δεν υπήρχε σταυροδοσία) αναδείχθηκε πρώτος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ με 14.031 σταυρούς.

Δείτε στους παρακάτω συνδέσμους αναλυτικά τα επίσημα αποτελέσματα για τη σταυροδοσία όλων των υποψηφίων, τόσο σε ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ, όσο και στα υπόλοιπα κόμματα:

Προσαρμοσμένη αναζήτηση