Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Λαμία: Βγήκε στο μπαλκόνι και πυροβολούσε τους γείτονες

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 11 Ιουλίου 2019 10:31 Λαμία: Βγήκε στο μπαλκόνι και πυροβολούσε τους γείτονες

Στα επείγοντα του νοσοκομείου Λαμίας διακομίστηκε ένας από τους γείτονες που δέχθηκε τα "πυρά" του 51χρονου δράστη…

Δύο τραυματίες, ευτυχώς ελαφρά, ήταν ο απολογισμός αιματηρού επεισοδίου που σημειώθηκε το βράδυ της Τετάρτης λίγο πριν τις 21:30’ στην Κοινότητα Αγίας Παρασκευής του Δήμου Λαμιέων.

Δράστης ένας 51χρονος που αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα και θύματα δύο γείτονές του ηλικίας 63 και 34 ετών.

Σύμφωνα με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του 51χρονου που συνελήφθη από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Λαμίας, την παραπάνω ώρα βγήκε από το σπίτι του με πλαστικό αεροβόλο πιστόλι κι άρχισε να πυροβολεί αδιακρίτως.

Εκείνη την ώρα η 63χρονη μαζί με τον 34χρονο άνοιξαν την πόρτα του σπιτιού τους να δουν τι ήταν οι θόρυβοι που ακουγόντουσαν και τότε δέχθηκαν τα πυρά του συλληφθέντα.

Αποτέλεσμα ήταν οι βολίδες από το αεροβόλο να τραυματίσουν επιπόλαια την 63χρονη στην αριστερή ωμοπλάτη και τον 34χρονο στο μηρό και στη βουβωνική χώρα. Ο τελευταίος μάλιστα μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λαμίας για πρώτες βοήθειες και στη συνέχεια εξήλθε καλά στην υγεία του.

Κατά τη σύλληψη του δράστη κατασχέθηκαν το αεροβόλο πιστόλι, το οποίο έφερε γεμιστήρα με δέκα έξι (16) μεταλλικά σφαιρίδια, καθώς και ένα (1) μαχαίρι, με δέκα έξι εκατοστά λάμα και συνολικού μήκους είκοσι οκτώ (28) εκατοστών. Η δικογραφία που σχηματίστηκε και θα υποβληθεί στον Εισαγγελέα, περιλαμβάνει τις κατηγορίες της παράβασης της νομοθεσίας περί όπλων και της πρόκλησης επικίνδυνων σωματικών βλαβών.