Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Έκλεβε από ποδήλατα μέχρι μηχανή του κιμά!

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 12 Ιουλίου 2019 08:03 Έκλεβε από ποδήλατα μέχρι μηχανή του κιμά!

Σχηματίσθηκε ποινική δικογραφία σε βάρος 49χρονου στο σπίτι του οποίου βρέθηκαν τα κλοπιμαία και διάφορα διαρρηκτικά εργαλεία.

Από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ιστιαίας, εξιχνιάσθηκαν δύο (2) κλοπές που πραγματοποιήθηκαν το χρονικό διάστημα από 13-03 έως 08-07-2019, από κατάστημα και εξοχική κατοικία, σε περιοχές της Ιστιαίας στη Βόρεια Ευβοία.

Σχηματίσθηκε σχετική ποινική δικογραφία, σε βάρος 49χρονου κάτοικου της περιοχής, ο οποίος είχε αφαιρέσει τόσο από το εσωτερικό του καταστήματος, όσο και από την οικία, δύο (2) ποδήλατα, ηλεκτρικές συσκευές και άλλα αντικείμενα, συνολικής αξίας τουλάχιστον 2.000 ευρώ.

Από την έρευνα, οι αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Ιστιαίας, έφτασαν στα ίχνη του 49χρονου διαρρήκτη – κλέφτη και με τη συνδρομή της Γ’ Ο.Π.Κ.Ε. & της Β’  Ο.Ε.Π.Τ.Α., της ιδίας Υπηρεσίας, πραγματοποίησαν διαδοχικές νομότυπες έρευνες σε δύο (2) σπίτια που διατηρεί στην περιοχή.

Εκεί βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τα αφαιρεθέντα αντικείμενα, μεταξύ των οποίων, τα ποδήλατα, οι ηλεκτρικές συσκευές, μία (1) μηχανή κοπής κρεάτων και βάσεις ηχείων, τα οποία αποδόθηκαν στους νόμιμους κατόχους τους. Επίσης κατασχέθηκαν και διάφορα διαρρηκτικά εργαλεία (γάντια, κατσαβίδια κ.α.).

Η έρευνα συνεχίζεται προκειμένου να διακριβωθεί η τυχόν εμπλοκή του και σε άλλες συναφείς αξιόποινες πράξεις.

Την προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Ιστιαίας, ενώ η δικογραφία που σχηματίσθηκε θα υποβληθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκίδας.