Με άδεια χέρια έφυγαν οι βίαιοι ληστές από εργοστάσιο πλαστικών

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 13 Ιουλίου 2019 10:32 Με άδεια χέρια έφυγαν οι βίαιοι ληστές από εργοστάσιο πλαστικών

Εξουδετέρωσαν με βίαιο τρόπο το φύλακα, αλλά δεν κατόρθωσαν να μετακινήσουν ή να παραβιάσουν το χρηματοκιβώτιο…

Δεν τα είχαν υπολογίσει όλα σωστά οι πέντε κουκουλοφόροι δράστες που μπούκαραν, τα ξημερώματα του Σαββάτου 13 Ιουλίου σε γνωστό εργοστάσιο πλαστικών που βρίσκεται στο 5ο χλμ της ε.ο. Θήβας – Χαλκίδας.

Σύμφωνα με την αστυνομία, αν και προσπάθησαν δεν κατόρθωσαν να διαρρήξουν το πακτωμένο χρηματοκιβώτιο της εταιρίας και έφυγαν με άδεια χέρια.

Η απόπειρα ληστείας σημειώθηκε στις 3 τα ξημερώματα. Οι δράστες έφτασαν στο χώρο με ένα ασημί αυτοκίνητο (ίσως Corolla) και επιτέθηκαν στον 58χρονο φύλακα τον οποίο και χτύπησαν. Στη συνέχεια αναστατώνοντας όλους τους χώρους, έχοντας διαρρήξει την κεντρική πόρτα του εργοστασίου και μπαίνοντας στο εσωτερικό του, έφτασαν στο χρηματοκιβώτιο το οποίο αρχικά προσπάθησαν να σηκώσουν. Διαπίστωσαν ότι κάτι τέτοιο δεν ήταν δυνατόν και στη συνέχεια προσπάθησαν να το παραβιάσουν με αρνητικό επίσης αποτέλεσμα.

Εγκατέλειψαν την προσπάθειά τους, η οποία έχει καταγραφεί από το κύκλωμα παρακολούθησης του εργοστασίου και αποχώρησαν με το αυτοκίνητο με το οποίο είχαν φτάσει.

Στο κέντρο επιχειρήσεων στη Βοιωτία σήμανε συναγερμός για τις αναζητήσεις, ενώ τη σχετική έρευνα ανέλαβε το Τμήμα Ασφάλειας Θηβών.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση