Έπεσε η αυλαία - Άρχισαν τα όργανα για τα "φέσια"

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 18 Μαΐου 2015 21:20 Έπεσε η αυλαία - Άρχισαν τα όργανα για τα "φέσια"

Τρέχουν και δεν φτάνουν επαγγελματίες και εργαζόμενοι για να πάρουν τα χρήματά τους - Άμεση σύγκλιση του Δ.Σ. ζητάει ο Γιώργος Λάμπρου.

Δεν έχουν τέλος οι καταγγελίες από εργαζόμενους, αλλά και επαγγελματίες που πρόσφεραν τις υπηρεσίες τους στην Ελατοχώρα και την ΠΕΛ, οι οποίοι παραμένουν απλήρωτοι, με μόνη "παρηγοριά" τις προφορικές διαβεβαιώσεις του προέδρου κ. Γρανίτσα, ότι ΘΑ πληρωθούν.

Μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες κάποιοι από αυτούς είναι εντελώς στον αέρα, αφού πρόσφεραν τις υπηρεσίες τους χωρίς αν υπάρχουν συμβάσεις και χωρίς να έχουν κοπεί τα σχετικά τιμολόγια.

Αρκετοί από αυτούς έχουν ήδη προσφύγει στα δικαστήρια, ενώ αυτόν το δρόμο λένε ότι είναι έτοιμοι να ακολουθήσουν και άλλοι για να βρουν το δίκιο τους. Πολλοί από αυτούς περιγράφουν μια κατάσταση "μπάχαλο", με προφορικές συμφωνίες και δουλειές στο πόδι, που μαρτυρούν τουλάχιστον προχειρότητα και ασχετοσύνη.

Εάν ισχύουν όλα αυτά, να μην υπάρχουν δηλαδή συμβάσεις και τιμολόγια, για υπηρεσίες που παρείχαν επαγγελματίες στην Ελατοχώρα και την ΠΕΛ, τότε τόσο ο Πρόεδρος όσο και τα μέλη του Δ.Σ. είναι εκτεθειμένα, αφου δεν νοείται ένας φορέας όπως η ΠΕΛ να λειτουργεί χωρίς να εφαρμόζεται ο νόμος κατά γράμμα.

Μέσα σε αυτό το κλίμα ο δημοτικός και επιμελητηριακός σύμβουλος Γιώργος Λάμπρου, ο οποίος είναι και αναπληρωματικό μέλος του Δ.Σ. της ΠΕΛ, ζητά την άμεση σύγκληση του Δ.Σ. με θέμα τον οικονομικό απολογισμό και τον απολογισμό πεπραγμένων.

Μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες ο Γιώργος Λάμπρου ζητάει η έκτακτη αυτή συνεδρίαση του Δ.Σ. να γίνει άμεσα, το απόγευμα της Τρίτης, παρουσία και της νομικού συμβούλου της ΠΕΛ, ενώ πληροφορίες αναφέρουν ότι θα παρευρίσκονται και αρκετοί από τους επαγγελματίες και τους εργαζόμενους, που αγωνιούν για τα χρήματά τους.

Είναι πραγματικά κρίμα η Πανελλήνια Έκθεση Λαμίας, ένας θεσμός με κύρος και για πολλά χρόνια μοχλός ανάπτυξης για την περιοχή, τα τελευταία χρόνια να παραπαίει εξαιτίας της ανικανότητας των διορισμένων διοικούντων.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση