Πατάει το γκάζι η Peugeot!

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 16 Ιουλίου 2019 11:07 Πατάει το γκάζι η Peugeot!

Η γαλλική εταιρεία αύξησε θεαματικά τις πωλήσεις της στη χώρα μας, έχοντας τετραπλασιάσει το μερίδιό της στην αγορά σε σχέση με το 2014.

Για πρώτη φορά στη σύγχρονη ιστορία του αυτοκινήτου στην Ελλάδα, η Peugeot καταγραφεί τόσο έντονη συνεχόμενη ανοδική τάση στις πωλήσεις καινούργιων αυτοκινήτων και καταλαμβάνει τη δεύτερη θέση στην αγορά.

Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία του ΣΕΑΑ (Σύνδεσμος Εισαγωγέων Αντιπροσώπων Αυτοκινήτων), η γαλλική μάρκα, το πρώτο εξάμηνο της χρονιάς, έκανε μια συναρπαστική κούρσα, ξεπερνώντας πολλές φίρμες που διαθέτουν νέα μοντέλα και ισχυρή παρουσία στην αγορά.

Τα στοιχεία που δείχνουν την πρόοδο της εταιρείας είναι εντυπωσιακά και πρωτοφανή για την τοπική αγορά. Ο όγκος των πωλήσεων το εξάμηνο έφτασε τα 6.286 αυτοκίνητα. Η αυξητική τάση στο εξάμηνο, σε σχέση με πέρσι, ήταν 15,4%. Το μερίδιο της μάρκας, στη συνολική πίτα, στο τέλος του Ιουνίου, ανήλθε στο 9,6%. Η μητρική εταιρεία ενημέρωσε την ελληνική αντιπροσωπεία ότι πέτυχε την υψηλότερη αύξηση πωλήσεων ανάμεσα σε 18 ευρωπαϊκές χώρες.

Σύμφωνα με το real.gr Καθοριστικό ρόλο στην επιτυχία της φίρμας έπαιξε και η υψηλή επίδοσή της τον Ιούνιο. Τον έκτο μήνα της χρονιάς, οι ταξινομήσεις άγγιξαν τις 1.172 μονάδες, αύξηση, σε σχέση με τον αντίστοιχο περσινό μήνα, 18,4%. Ποσοστό στην αγορά 8,9%.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το μερίδιο της Peugeot στην Ελλάδα έχει τετραπλασιαστεί από το 2014, όταν ανέλαβε την εκπροσώπηση της γαλλικής μάρκας με σήμα το λιοντάρι ο όμιλος Συγγελίδη.

Ενα ακόμη σημαντικό στοιχείο είναι η θερμή υποδοχή που επεφύλαξαν οι αγοραστές στο SUV 3008. Το αυτοκίνητο με τη μοντέρνα σχεδίαση και το εξελιγμένο τεχνολογικό υπόβαθρο, που έχει βραβευτεί και ως «Ευρωπαϊκό Αυτοκίνητο της Χρονιάς» στο παρελθόν, σημείωσε αύξηση των πωλήσεων κατά 54% σε σχέση με το 2018. Μάλιστα, σημείωσε ρεκόρ πωλήσεων στις πιο πλούσιες εκδόσεις της γκάμας. Αντίστοιχα καλές επιδόσεις έχουν σημειώσει και τα υπόλοιπα μοντέλα, αποδεικνύοντας τη δυναμική της φίρμας σε όλες τις κατηγορίες.

Πίσω από την επιτυχία της Peugeot στην Ελλάδα, βρίσκεται η ομάδα του διακεκριμένου μάνατζερ στον χώρο του αυτοκινήτου Πέτρου Πιπερίδη. Απαρτίζεται από έμπειρα και αποτελεσματικά στελέχη που παρακολουθούν συνεχώς την αγορά και αναζητούν τρόπους για να ικανοποιήσουν τις προσδοκίες των υποψήφιων αγοραστών αυτοκινήτων.

 

Γνωρίστε τις ολοκληρωμένες υπηρεσίες της PEUGEOT και οδηγήστε όλα τα νέα μοντέλα στην "Peugeot AUTOKAR" στη Λαμία.

Επίσημος διανομέας και επισκευαστής PEUGEOT. Στο 2 χιλ ΝΕΟ ΛΑΜΙΑΣ ΑΘΗΝΩΝ.  22310-47535 – autokar.gr

 

Προσαρμοσμένη αναζήτηση