Φθιώτιδα: Επέστρεψε και βρήκε τον πατέρα του νεκρό

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 18 Ιουλίου 2019 08:15 Φθιώτιδα: Επέστρεψε και βρήκε τον πατέρα του νεκρό

Νέο τραγικό συμβάν στη δυτική Λοκρίδα…

Ένας 67χρονος κτηνοτρόφος βρέθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης (17/7) νεκρός στο ποιμνιοστάσιο του στην περιοχή Λιβάδι στην Ελάτεια.

Ο 67χρονος βρέθηκε από τον ίδιο του το γιο, μέσα σε μια λίμνη αίματος πυροβολημένος και με την κυνηγετική καραμπίνα που είχε δίπλα του.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του LamiaReport οι δύο άνδρες είχαν πάει μαζί το  πρωί στο ποιμνιοστάσιο, όμως ο 31χρονος γιος χρειάστηκε να φύγει για κάποια δουλειά και επέστρεψε πίσω το μεσημέρι, βρίσκοντας τον πατέρα του στην παραπάνω κατάσταση.

Στο σημείο μετέβη το Εγκληματολογικό για την εξέταση του χώρου και του όπλου, που φαίνεται ότι είναι το μέσο που έκοψε το νήμα της ζωής του 67χρονου.

Από το περιβάλλον του νεκρού φέρεται να έχει ειπωθεί ότι αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα, ωστόσο κανείς ακόμη δεν μπορεί να πει με βεβαιότητα αν επρόκειτο για αυτοχειρία ή ακόμη και για ατύχημα, καθώς ερευνώνται όλα τα ενδεχόμενα.

Σε κάθε περίπτωση πρόκειται για το δεύτερο τραγικό γεγονός σε λιγότερο από 48 ώρες που συγκλονίζει τη δυτική Λοκρίδα, μετά και το θάνατο του 62χρονου οικογενειάρχη μέσα στο σπίτι του στην Αμφίκλεια.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση