Ναυαγοσώστη ζητεί ο Δήμος Λοκρών

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 18 Ιουλίου 2019 21:22 Ναυαγοσώστη ζητεί ο Δήμος Λοκρών

Την πρόσληψη ενός (1) ατόμου ειδικότητας ΝΑΥΑΓΟΣΩΣΤΗ, µε σύµβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισµένου χρόνου, διάρκειας µέχρι τριών (3) µηνών, ανακοίνωσε ο Δήμος Λοκρών.

Η πρόσληψη θα γίνει για την κάλυψη αναγκών του ∆ήµου, λόγω των υποχρεώσεων που απορρέουν από τη νοµοθεσία για την χαρακτηρισµένη πολυσύχναστη παραλία Σχοινιάς Λιβανατών.

Οι ενδιαφερόµενοι καλούνται να καταθέσουν αίτηση συνοδευόµενη από τα απαραίτητα δικαιολογητικά προσόντων, την απαιτούµενη άδεια, πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης και φωτοαντίγραφο αστυνοµικής ταυτότητας στα γραφεία της υπηρεσίας στην ακόλουθη διεύθυνση:

∆ήµος Λοκρών – Γραφείο Προσωπικού Πλ. ∆ηµαρχείου, ΤΚ 35200 ΑΤΑΛΑΝΤΗ, τηλ:22330-22374 και αρµόδιοι για την παραλαβή είναι οι υπάλληλοι Μοδιάτη Βασιλική - ∆ηµητρίου Κων/νος κατά τις εργάσιµες ηµέρες και ώρες.

Διαβάστε αναλυτικά την πρόσκληση ΕΔΩ.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση
Διαβάστε ακόμα
X

Developed in conjunction with Ext-Joom.com