Για ανθρωποκτονία με δόλο κατηγορείται ο Αλβανός για το άγριο φονικό στη Ν. Αγχίαλο

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 19 Ιουλίου 2019 08:52 Για ανθρωποκτονία με δόλο κατηγορείται ο Αλβανός για το άγριο φονικό στη Ν. Αγχίαλο

Σήμερα στον Ανακριτή, αφού ζήτησε και πήρε προθεσμία να απολογηθεί…

Στον Εισαγγελέα οδηγήθηκε χθες, ο 41χρονος Αλβανός που μαχαίρωσε και σκότωσε τον 38χρονο ομοεθνή του και σύζυγο της ξαδέρφης του στη Ν. Αγχίαλο, όπου του ασκήθηκε ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία με δόλο και τον παρέπεμψε να απολογηθεί στον ανακριτή, από τον οποίο ζήτησε και έλαβε 24ωρη προθεσμία για να προετοιμάσει την υπεράσπιση του. Ο δράστης κρατείται στην Αστυνομική Διεύθυνση Μαγνησίας και σήμερα θα αποφασιστεί αν θα προφυλακιστεί μέχρι την εκδίκαση της υπόθεσης.

Ομολόγησε ότι επιτέθηκε και σκότωσε τον 38χρονο

Άναυδη έχει μείνει η τοπική κοινωνία από το φονικό στη Ν. Αγχίαλο. Ο 41χρονος δράστης, σύμφωνα με πληροφορίες, ομολόγησε ότι επιτέθηκε και σκότωσε τον 38χρονο πατέρα τριών παιδιών, γιατί θόλωσε. Ο δράστης φέρεται να έπινε από το πρωί τσίπουρο και το μεσημέρι περίπου δέχτηκε την επίσκεψη του 38χρονου, ο οποίος διέμενε μόνιμα στην Αλβανία και έκανε διακοπές από τον Ιούνιο στη Νέα Αγχίαλο.

Κάθισαν στο τραπέζι και άρχισαν να τρώνε και να πίνουν σε ημιυπόγειο χώρο του σπιτιού, φτάνοντας νωρίς το απόγευμα να λογομαχήσουν και να γίνει ο φόνος, μπροστά στα μάτια των δύο ανήλικων παιδιών του δράστη.

Το θύμα φέρεται να ήρθε σε αντιπαράθεση με τον 41χρονο, επειδή τον απείλησε ότι θα πάρει την ξαδέρφη του και τα παιδιά του ζευγαριού, εξαιτίας τις βίαιης συμπεριφοράς του δράστη.

Πέταξε τον σουγιά σε διερχόμενο φορτηγό;

Ο άντρας βγήκε εκτός εαυτού, σηκώθηκε από το τραπέζι που καθόταν και έριξε τρεις γροθιές στο στήθος του 38χρονου και άρχισε να αιμορραγεί, καθώς είχε κρύψει στο χέρι του σουγιά, που κανένας ομοτράπεζός του δεν το είχε αντιληφθεί! Μόλις αντιλήφθηκε τι είχε κάνει, έφυγε από το σπίτι του και περιπλανήθηκε στη Ν. Αγχίαλο, ενώ πηγές αναφέρουν πως ο δράστης πέταξε το φονικό όπλο σε καρότσα διερχόμενου φορτηγού γι΄αυτό και ακόμη δεν έχει βρεθεί από τις Αρχές.

Ο 38χρονος που αιμορραγούσε, μεταφέρθηκε από γείτονα μαζί με την ξαδέλφη του και τα τρία του ανιψάκια με αγροτικό αυτοκίνητο στο Βόλο. Κοντά στο παραλιακό συγκρότημα του Πανεπιστήμιου Θεσσαλίας είδαν ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και τότε σταμάτησαν ζητώντας τη βοήθεια των διασωστών , προκειμένου να μεταφέρουν εκείνοι με ασφάλεια τον βαριά τραυματισμένο 38χρονο, στο Νοσοκομείο. Έγινε η μεταφορά του θύματος, όμως ήταν πλέον αργά, καθώς στο Νοσοκομείο διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Να σημειωθεί πως ο φερόμενος ως δράστης έμενε μόνιμα στη Νέα Αγχίαλο μαζί με τα παιδιά και τη γυναίκα του έχοντας νόμιμη άδεια παραμονής στη χώρα, η οποία έληγε το 2020.

Η ποινή που αντιμετωπίζει ο δράστης, σύμφωνα με τον νέο Ποινικό Κώδικα κυμαίνεται από δέκα χρόνια έως ισόβια.

Διακοπές έκανε το θύμα του φονικού

Διακοπές στην Ελλάδα από τον Ιούνιο με την οικογένειά του, έκανε ο 38χρονος Αλβανός, πατέρας τριών παιδιών, που έπεσε νεκρός . Το θύμα βρισκόταν στην Ελλάδα από τον Ιούνιο, διέμενε με τη σύζυγο και τα τρία του παιδιά σε ενοικιαζόμενα δωμάτια στη Ν. Αγχίαλο, όπου θα έμεναν μέχρι τον Σεπτέμβριο και χθες είχε πάει μόνος στο σπίτι της ξαδέλφης του που μένει μόνιμα στην περιοχή με τον 41χρονο δράστη και τα δύο ανήλικα παιδιά τους.

Η Αστυνομία

Χθες στο μεταξύ, η Αστυνομία ενημέρωσε για την ανθρωποκτονία με ανακοίνωση που αναφέρει ότι συνελήφθη προχθές το μεσημέρι στη Νέα Αγχίαλο Μαγνησίας, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου, ένας 41χρονος, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για ανθρωποκτονία και παράβαση του νόμου περί όπλων.

Πηγή: magnesianews.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση