Βιολογικός και ΧΥΤΑ στην Οικονομική του Δήμου Δομοκού

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 21 Ιουλίου 2019 13:24 Βιολογικός και ΧΥΤΑ στην Οικονομική του Δήμου Δομοκού

Συνεδριάζει την Πέμπτη 25 Ιουλίου στις 11 το πρωί στο Δημοτικό Κατάστημα, η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Δομοκού.

Τα θέματα της ημερήσιας διάταξης είναι δέκα (10) ανάμεσα στα οποία είναι τα πρακτικά του ηλεκτρονικού διαγωνισμού για τη λειτουργία του Βιολογικού και του ΧΥΤΑ Δομοκού.

Αναλυτικά τα θέματα:

Θέμα 1o: ΕΞΕΤΑΣΗ ΠΡΑΚΤΙΚΩΝ  ΑΝΟΙΚΤΟΥ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΓΙΑ  ΤΗΝ " ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΒΙΟΚΑ ΧΥΤΑ ΔΟΜΟΚΟΥ-ΧΥΤΑ"

Θέμα 2o: ΠΡΟΕΛΕΓΧΟΣ-ΣΥΝΤΑΞΗ ΕΚΘΕΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΟΛΟΓΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ ΧΡΗΣΗΣ 2018 Δ.ΔΟΜΟΚΟΥ-ΥΠΟΒΟΛΗ ΓΙΑ ΕΓΚΡΙΣΗ ΣΤΟ Δ.ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

Θέμα 3o: ΕΓΚΡΙΣΗ ΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΚΛΗΡΩΣΗΣ ΜΗΜΕΔ ΔΙΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ  "ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΞΩΤΡΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΥΔΡΕΥΣΗΣ Τ.Κ. ΝΕΟΧΩΡΙΟΥ   "

Θέμα 4o: ΕΓΚΡΙΣΗ ΤΩΝ ΟΡΩΝ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗΣ ΑΝΟΙΚΤΗΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑΣ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΥΜΒΑΣΕΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΑΝΑΔΟΧΟΥ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ "ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΞΩΤΡΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΥΔΡΕΥΣΗΣ Τ.Κ. ΝΕΟΧΩΡΙΟΥ  "

Θέμα 5o: ΕΓΚΡΙΣΗ ΤΗΣ ΑΡΙΘΜ 1/2019 ΜΕΛΕΤΗΣ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ "ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΒΛΑΒΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΟΔΟΠΟΙΙΑΣ ΔΗΜΟΥ ΔΟΜΟΚΟΥ " ΚΑΙ  ΚΑΘΟΡΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΟΡΩΝ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗΣ  ΣΥΝΟΠΤΙΚΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ

Θέμα 6o: ΟΡΙΣΜΟΣ ΠΛΗΡΕΞΟΥΣΙΟΥ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΔΑΝΕΙΣΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟΥ  ΕΚΤΕΛΕΣΗΣ ΤΟΥ ΕΠΕΝΔΥΤΙΚΟΥ ΕΡΓΟΥ  «ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΑΓΡΟΤΙΚΟΥ ΔΡΟΜΟΥ ΜΑΝΤΑΣΙΑΣ – ΦΥΛΙΑΦΩΝΑΣ ΔΗΜΟΥ ΔΟΜΟΚΟΥ»

Θέμα 7o: 5η ΑΝΑΜΟΡΦΩΣΗ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ ΕΤΟΥΣ 2019 ΔΗΜΟΥ ΔΟΜΟΚΟΥ

Θέμα 8o: ΑΝΑΜΟΡΦΩΣΗ ΟΠΔ ΕΤΟΥΣ 2019 ΔΗΜΟΥ ΔΟΜΟΚΟΥ

Θέμα 9o: ΚΑΘΟΡΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΕΓΚΡΙΣΗ ΟΡΩΝ ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΜΙΣΘΩΣΗ ΔΗΜ.ΑΝΑΨΥΚΤΗΡΙΟΥ ΣΤΗΝ ΤΚ ΓΑΒΡΑΚΙΩΝ

Θέμα 10o: ΚΑΘΟΡΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΕΓΚΡΙΣΗ ΟΡΩΝ ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΜΙΣΘΩΣΗ ΔΗΜ.ΑΝΑΨΥΚΤΗΡΙΟΥ ΣΤΗΝ ΤΚ ΕΚΚΑΡΑΣ

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση
Διαβάστε ακόμα
X

Developed in conjunction with Ext-Joom.com