Συζήτηση για τα σφαγεία το μεσημέρι της Δευτέρας στο ΔΣ Μακρακώμης

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 21 Ιουλίου 2019 13:39 Συζήτηση για τα σφαγεία το μεσημέρι της Δευτέρας στο ΔΣ Μακρακώμης

Για το μεσημέρι της Δευτέρας 22 Ιουλίου 2019 στις 13:00’ είναι η 10η πρόσκληση του Δημοτικού Συμβουλίου Μακρακώμης.

Τα θέματα που είναι στην ημερήσια διάταξη είναι 19 και σίγουρα ξεχωρίζει το θέμα των Σφαγείων, τα οποία βγαίνουν στο σφυρί από την Τράπεζα Πειραιώς την προσεχή Τετάρτη 24 Ιουλίου.

Το άνοιγμα του Νομικού Προσώπου που έχει ως βασικό μέτοχο το Δήμο αγγίζει το 1 εκατ., η τιμή εκκίνησης ωστόσο είναι στα 265.000 ευρώ. Πρόκειται για ένα από τα πολλά δύσκολα θέματα που θα «κληρονομήσει» η νέα δημοτική αρχή με επικεφαλής τον Γιώργο Χαντζή.

Όλα τα θέματα (σε παρένθεση οι εισηγητές των θεμάτων):

1. Συζήτηση για τα σφαγεία. (ΔΗΜΑΡΧΟΣ)

2. Ανανέωση συμβάσεων προσωπικού ΙΔΟΧ στο πλαίσιο του ευρωπαϊκού προγράμματος «Εναρμόνιση Οικογενειακής και Επαγγελματικής Ζωής». (ΔΗΜΑΡΧΟΣ)

3. Λύση της μίσθωσης του Δημοτικού Καταστήματος Διλόφου και νέα εκμίσθωση. (ΔΗΜΑΡΧΟΣ)

4. Έγκριση πρωτοκόλλων οριστικής παραλαβής εργασιών- υπηρεσιών. (ΔΗΜΑΡΧΟΣ)

5. Περί χορήγησης ΠΑΡΑΤΑΣΗΣ ΠΕΡΑΙΩΣΗΣ ΕΡΓΑΣΙΩΝ του έργου: «Έλεγχος απορροής- στεροπαροχής χειμάρρων περιοχής Ασβεστίου Ν. Φθιώτιδας». (ΔΗΜΑΡΧΟΣ)

6. Έγκριση ΠΠΠ του έργου: «ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΚΑΛΟΥ ΚΑΙΡΟΥ ΤΗΣ Τ.Κ. ΜΕΡΚΑΔΑΣ». (ΔΗΜΑΡΧΟΣ)

7. Περί παράτασης χρόνου παράδοσης: «ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΕΤΟΙΜΟΥ ΑΣΦΑΛΤΟΜΙΓΜΑΤΟΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ». (ΔΗΜΑΡΧΟΣ)

8. Ορισμός υπεύθυνου κίνησης λογαριασμών Π.Δ.Ε. και εξουσιοδότηση του Προϊσταμένου της Οικονομικής Υπηρεσίας για την υπογραφή των δηλώσεων κίνησης λογαριασμών Π.Δ.Ε. (ΔΗΜΑΡΧΟΣ)

9. Συγκρότηση Επιτροπής προσωρινής & οριστικής παραλαβής έργου (Ν. 3669/2008). (ΔΗΜΑΡΧΟΣ)

10. Συγκρότηση επιτροπής οριστικής παραλαβής έργου (Ν. 4412/2016) (ΔΗΜΑΡΧΟΣ)

11. «Έγκριση 1ου Α.Π.Ε. του έργου: «ΑΝΑΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΤΟΙΧΕΙΟΥ ΑΝΤΙΣΤΗΡΙΞΗΣ ΣΤΟΝ ΠΡΟΑΥΛΙΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ Δ.Κ. ΜΑΚΡΑΚΩΜΗΣ». (ΔΗΜΑΡΧΟΣ)

12. Έγκριση 1ου Α.Π.Ε. του έργου: «ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΕΡΓΩΝ ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΣΤΟΝ ΟΙΚΙΣΜΟ ΄΄ΨΥΡΙ΄΄ ΤΗΣ Δ.Κ. ΣΠΕΡΧΕΙΑΔΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΤΟΥ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟΥ ΤΗΣ ΛΕΙΨΥΔΡΙΑΣ». (ΔΗΜΑΡΧΟΣ)

13. «Έγκριση 2ου Α.Π.Ε. και 1ου Π.Κ.Τ.Μ.Ν.Ε. του έργου: «ΠΡΟΛΗΨΗ ΚΑΙ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΖΗΜΙΩΝ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΘΕΟΜΗΝΙΕΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΜΑΚΡΑΚΩΜΗΣ. (Δ.Ε. ΜΑΚΡΑΚΩΜΗΣ)» για τη σύναψη συμπληρωματικής σύμβασης. (ΔΗΜΑΡΧΟΣ)

14. Έγκριση 24ου πρωτοκόλλου οριστικής παραλαβής της υπηρεσίας: "ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΚΑΙ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ ΛΥΜΑΤΩΝ ΔΗΜΟΥ ΜΑΚΡΑΚΩΜΗΣ", παραλαβή του συνόλου του αντικειμένου της σύμβασης και επιστροφή της εγγυητικής επιστολής καλής εκτέλεσης. (ΔΗΜΑΡΧΟΣ)

15. Έγκριση ΠΟΠ του έργου: «ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ- ΑΠΟΠΕΡΑΤΩΣΗ ΓΗΠΕΔΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ Τ.Κ. ΓΙΑΝΝΙΤΣΟΥΣ ΔΗΜΟΥ ΜΑΚΡΑΚΩΜΗΣ Ν. ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ». (ΔΗΜΑΡΧΟΣ)

16. Έγκριση απολογισμών σχολικών επιτροπών. (ΚΥΡΙΑΖΗΣ)

17. Επεκτάσεις δημοτικού φωτισμού. (ΚΥΡΙΤΣΗΣ)

18. Ανάθεση στο Δασικό Συνεταιρισμό Τυμφρηστού την υλοτόμηση των δασικών τμημάτων 6α και 6β του κοινοτικού δάσους Τ.Κ. Τυμφρηστού. (ΚΑΡΑΓΚΟΥΝΗΣ)

19. Ανάθεση υλοτόμησης καυσόξυλων ατομικών αναγκών Τ.Κ. Πάππας έτους 2019. (ΚΑΡΑΓΚΟΥΝΗΣ)

Προσαρμοσμένη αναζήτηση