17η συνεδρίαση Οικονομικής Επιτροπής Δήμου Αμφίκλειας – Ελάτειας

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 22 Ιουλίου 2019 11:20 17η συνεδρίαση Οικονομικής Επιτροπής Δήμου Αμφίκλειας – Ελάτειας

Συνεδριάζει το πρωί της Δευτέρας (22/7, 11:00’) η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Αμφίκλειας – Ελάτειας, στο Δημοτικό Κατάστημα της Κάτω Τιθορέας.

Τα θέματα που είναι να συζητηθούν έχουν ως παρακάτω:

ΘΕΜΑ 1ο: Περί έγκρισης πρακτικών κατακύρωσης συνοπτικού διαγωνισμού με τίτλο «ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΓΡΑΦΙΚΗΣ ΥΛΗΣ ΚΑΙ ΛΟΙΠΑ ΥΛΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΟΥ/ ΦΩΤΟΤΥΠΙΚΟΥ ΥΛΙΚΟΥ/ ΕΝΤΥΠΩΝ ΚΑΙ ΥΛΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΟΓΡΑΦΗΣΗΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑΠΛΩΝ ΕΚΤΥΠΩΣΕΩΝ»

ΘΕΜΑ 2ο: Περί έγκρισης πρακτικών συνοπτικού διαγωνισμού με τίτλο «ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΓΑΛΑΚΤΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΝΠΔΔ ΚΑΙ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ ΕΙΔΩΝ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΑΙΔΙΚΟΥΣ ΣΤΑΘΜΟΥΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΜΦΙΚΛΕΙΑΣΕΛΑΤΕΙΑΣ 2019-2020»

ΘΕΜΑ 3ο: Περί ορισμού συμβολαιογράφου για τη σύνταξη δανειστικού συμβολαίου μεταξύ του Δήμου Αμφίκλειας-Ελάτειας και του Ταμείου Παρακαταθηκών και Δανείων, στα πλαίσια του προγράμματος «ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ Ι»

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση
Διαβάστε ακόμα
X

Developed in conjunction with Ext-Joom.com