Θρήνος για τον θάνατο 49χρονου πυροσβέστη πατέρα δυο παιδιών

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 22 Ιουλίου 2019 21:12 Θρήνος για τον θάνατο 49χρονου πυροσβέστη πατέρα δυο παιδιών

Μαύρη Κυριακή ξημέρωσε για τον Πτελεό....

Σαν βόμβα… έσκασε χθες το πρωί η τραγική είδηση ότι ο Γιάννης Σκούρας, πυροσβέστης στο επάγγελμα στον Πυροσβεστικό Σταθμό του Δρυμώνα, «έφυγε» σε ηλικία 49 χρόνων. Ο άτυχος 49χρονος προχθές το βράδυ είχε βγει μαζί με την οικογένειά του βόλτα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ήταν ευδιάθετος και τίποτα δεν προμήνυε τι θα επακολουθούσε. Επέστρεψε στο σπίτι του κανονικά και κοιμήθηκε. Στις έξι το πρωί ενημέρωσε τους δικούς του ότι αισθάνεται δυσφορία. Κανείς δεν φανταζόταν ότι κάτι κακό θα συμβεί. Αμέσως κλήθηκε ασθενοφόρο, το οποίο αρχικά τον διακόμισε στο Κέντρο Υγείας Αλμυρού. Οι γιατροί μόλις τον εξέτασαν έδωσαν εντολή να διακομιστεί εσπευσμένα στο Νοσοκομείο. Δυστυχώς όμως καθ’ οδόν για το Αχιλλοπούλειο εξέπνευσε, βυθίζοντας σε βαρύ πένθος την οικογένειά του και όσους τον γνώριζαν.

Οι κάτοικοι του Πτελεού ξύπνησαν από το πένθιμο χτύπημα της καμπάνας. Από στόμα σε στόμα μέσα σε λίγα λεπτά έγινε γνωστό το άγγελμα του θανάτου του 49χρονου.

Ο Γιάννης Σκούρας εργαζόταν στην Πυροσβεστική Υπηρεσία. Υπηρετούσε στον Πυροσβεστικό Σταθμό του Δρυμώνα και ήταν ιδιαίτερα γνωστός όχι μόνο στον Πτελεό, αλλά σε ολόκληρη τη Νοτιοδυτική Μαγνησία. Πάντα πρόθυμος να βοηθήσει και να εξυπηρετήσει τους συνανθρώπους του, ιδιαίτερα αγαπητός μεταξύ των συναδέλφων του.

«Ενα κομμάτι μάλαμα», όπως τόνισε στον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ συντετριμμένος ο επιστήθιος φίλος του Βαγγέλης Καλαντζής, αντιδήμαρχος Αλμυρού, ο οποίος ήταν από τους πρώτους που έσπευσε να συμπαρασταθεί στην οικογένεια του αδικοχαμένου 49χρονου, πατέρα δύο παιδιών, που ντύθηκε στα μαύρα, όπως και στους χαροκαμένους γονείς του, που δεν μπορούν να πιστέψουν ότι «έφυγε» τόσο απροσδόκητα το παλικάρι τους. Η οικογένεια του Γιάννη Σκούρα διατηρεί εδώ και πολλά χρόνια μία από τις γνωστότερες ταβέρνες στο Πηγάδι Πτελεού, όπου συνήθιζε να πηγαίνει και ο ίδιος τον ελεύθερο χρόνο του. Φίλοι και συγγενείς θα αποχαιρετήσουν σήμερα τον 49χρονο πυροσβέστη στην κηδεία του που θα γίνει στις 18.00 στον Πτελεό.

taxydromos.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση