Θύμιος Καραΐσκος: «Συνεργασία με όλους στο Δημοτικό Συμβούλιο»

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 24 Ιουλίου 2019 08:12 Θύμιος Καραΐσκος: «Συνεργασία με όλους στο Δημοτικό Συμβούλιο»

Ο νέος Δήμαρχος Λαμιέων δεσμεύεται ότι θα επιδιώξει το διάλογο και τη συνεργασία με όλες τις παρατάξεις στο Δημοτικό Συμβούλιο και το δείχνει στην πράξη.

Μετά τον Νίκο Σταυρογιάννη και τον Παναγιώτη Στασινό, ο Θύμιος Καραΐσκος συναντήθηκε και τους άλλους επικεφαλής των παρατάξεων, που ήταν συνυποψήφιοι στη διεκδίκηση του Δήμου Λαμιέων.

Δείτε την ανάρτηση του Θύμιου Καραΐσκου στο Facebook:

«Ο κύκλος των πρώτων συναντήσεων με τους συνυποψήφιους μου στον Δήμο της Λαμίας έκλεισε. Ανοίγει ένας νέος κύκλος για τη Λαμία, χωρίς νικητές και ηττημένους. Ένας κύκλος που θα έχει τη σύνθεση και τη συνεργασία στο επίκεντρο.
-
Με τον Βασίλη Κυριακάκη, τον Θωμά Στάικο και τον Γιώργο Δελιχά ανταλλάξαμε θέσεις και απόψεις. Συζητήσαμε για όλα αυτά που πρέπει να γίνουν προκειμένου η Λαμία να αποκτήσει τη θέση που της αξίζει.
-
Τους ευχαριστώ και δεσμεύομαι ότι θα επιδιώκω σταθερά τον διάλογο, τη συνεννόηση και τη συνεργασία με όλες τις δυνάμεις που εκπροσωπούνται στο επόμενο Δημοτικό Συμβούλιο.

Αυτή ήταν, είναι και θα παραμείνει η κουλτούρα μέσα από την οποία αντιλαμβανόμαστε τον ουσιαστικό μας ρόλο. Αυτό έχει ανάγκη ο τόπος μας για να πάει μπροστά...»

Προσαρμοσμένη αναζήτηση