Πλήθος κόσμου συνόδευσε στην τελευταία του κατοικία τον Χρήστο Αθανασίου

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 29 Ιουλίου 2019 08:02 Πλήθος κόσμου συνόδευσε στην τελευταία του κατοικία τον Χρήστο Αθανασίου

Θλίψη, πόνος και σεβασμός για έναν άνθρωπο με σημαντική κοινωνική και πολιτιστική προσφορά που δεν είναι πια μαζί μας.

Παρουσία πλήθους κόσμου που πλημμύρισε στην κυριολεξία το Δημοτικό Κοιμητήριο της Ξηριώτισσας, τελέσθηκε η εξόδιος ακολουθία και πραγματοποιήθηκε η ταφή του 59χρονου Χρήστου Αθανασίου που έφυγε αιφνίδια από τη ζωή ξημερώματα Σαββάτου (27/7).

Γενικός Γραμματέας του Πολιτιστικού Συλλόγου ΡΟΜ Στερεάς Ελλάδας και εκπρόσωπος στην Ομοσπονδία, υποψήφιος βουλευτής στης Εθνικές Εκλογές του Ιουλίου, μέλος του Συνδικάτου Οικοδόμων Φθιώτιδας και μέλος του κινήματος μεριδιούχων της Πρώην Συνεταιριστικής Τράπεζας Λαμίας, Πρόεδρος του Εξωραϊστικού Μορφωτικού Συλλόγου Αγίων Θεοδώρων «Η παλιά Λαμία» και φυσικά ο άνθρωπος που τα τελευταία χρόνια στήριξε και ανέδειξε την παραδοσιακή «Γκαμήλα».

Με όλες του τις ιδιότητες έκανε μόνο φίλους, αφού όλοι του αναγνώριζαν  το ενδιαφέρον και τη διάθεση για προσφορά.

Για αυτό και σήμερα δεν τον ξέχασαν και θέλησαν να τον συνοδεύσουν στην τελευταία του κατοικία. Ανάμεσά τους εν ενεργεία πολιτικοί, αντιδήμαρχοι, δημοτικοί και περιφερειακοί σύμβουλοι, αλλά κυρίως οι απλοί άνθρωποι, «μπαλαμοί» και «ρομά» που με δάκρυα στα μάτια τον αποχαιρέτισαν.

Καλό ταξίδι Χρήστο και ελπίζουμε να είναι ελαφρύ το χώμα της Λαμιώτικης γης που τόσο αγάπησες και έμελλε να σε σκεπάσει τόσο πρόωρα.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση