«Παππού έλα να κάνουμε έρωτα...»

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 21 Μαΐου 2015 07:48 «Παππού έλα να κάνουμε έρωτα...»

Ο παππούς την ακολούθησε και το πορτοφόλι έκανε φτερά...

Αυτά συμβαίνουν στην "πιάτσα" της πλατείας Πάρκου στο κέντρο της Λαμίας.

Ο παππούς, 81 ετών από χωριό της δυτικής Φθιώτιδας, έκανε βόλτα το πρωί στην πλατεία Πάρκου όταν τον πλησίασε μια γυναίκα ρομά, ηλικίας περίπου 35 ετών.

«Παππού έλα να κάνουμε έρωτα...πάμε να σε χαϊδέψω», του είπε, κι εκείνος την ακολούθησε!!!

Η γυναίκα τον οδήγησε λίγο πιο πέρα σε ένα υπόγειο πολυκατοικίας, όπου τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν όπως ακριβώς τα φανταζόταν ο παππούς.

«Με αγκάλιασε και κατευθείαν μου πήρε το πορτοφόλι που είχα στην πίσω τσέπη του παντελονιού.... Μόλις της φώναξα μου πέταξε ένα άλλο παλιό πορτοφόλι και έφυγε τρέχοντας.... ». είπε ο παππούς.

Στη συνέχεια ο 81χρονος επέτρεψε στην πλατεία πάρκου και ζήτησε από κάποιον γνωστό του να ενημερώσει την αστυνομία. Αμέσως έφτασαν αστυνομικοί της ΔΙ.ΑΣ. στους οποίους έδωσε την περιγραφή της γυναίκας (επόμενη φώτο).

Οι αναζητήσεις άρχισαν αμέσως, ωστόσο είχε χαθεί πολύτιμος και η γυναίκα είχε προλάβει να εξαφανιστεί.

Για την ιστορία, ευτυχώς στο πορτοφόλι δεν υπήρχε ολόκληρη η σύνταξη του παππού, αλλά μόνο 60 ευρώ και η ταυτότητά του.

Όταν τον ρωτήσαμε γιατί ένας 81χρονος ακολούθησε μια 35χρονη ρομά, φυσικά δεν πήραμε καμία απάντηση παρά μόνο ένα κούνημα του κεφαλιού.

Υ.Γ. Το περιστατικό το αναρτήσαμε έτσι ακριβώς έτσι όπως μας το περιέγραψε το θύμα, μήπως γλυτώσουμε τα επόμενα θύματα.

Και επειδή οι παππούδες σε αυτή την ηλικία δεν διαβάζουν LamiaReport, ας τους ενημερώσουν τα παιδιά και τα εγγόνια. τους για την "πιάτσα" της πλατείας Πάρκου και γενικότερα όταν τους πλησιάζουν άγνωστοι και τους ρωτάνε διάφορα ή συστήνονται ως φίλοι των παιδιών τους, να ξέρουν ότι είναι απατεώνες.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση