Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Εξετάσεις για πτυχίο ραδιοερασιτέχνη «Κατηγορίας 1»

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 30 Ιουλίου 2019 19:54 Εξετάσεις για πτυχίο ραδιοερασιτέχνη «Κατηγορίας 1»

Από την Περιφερειακή Ενότητα Ευρυτανίας ανακοινώθηκε η προκήρυξη εξετάσεων για την απόκτηση Πτυχίου Ραδιοερασιτέχνη «κατηγορίας 1» (κατηγορία HAREC) και κατηγορίας «εισαγωγικού επιπέδου» (entry level).

Οι εξετάσεις θα πραγματοποιηθούν στις 08/08/2019 ημέρα Πέμπτη και ώρα έναρξης 9:00 π.μ., εφόσον έχουν συγκεντρωθεί και παρουσιαστούν τουλάχιστον τρεις (3) υποψήφιοι.

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν πολίτες Κράτους Μέλους της Ευρωπαϊκής Ένωσης ή του Ευρωπαϊκού Οικονομικού χώρου και οι πολίτες άλλων χωρών που διαθέτουν άδεια παραμονής στην Ελλάδα. Επίσης κατά την ημέρα υποβολής της αίτησης συμμετοχής στις εξετάσεις, θα πρέπει να έχουν συμπληρώσει το 12ο έτος της ηλικίας τους και να έχουν αποδεικτικό αποφοίτησης από δημοτικό σχολείο.

Οι εξετάσεις θα διεξαχθούν στην Αίθουσα Εξετάσεων Υποψηφίων Οδηγών της Δ/νσης Μεταφορών & Επικοινωνιών Π.Ε Ευρυτανίας (2ο χλμ. Ε.Ο Καρπενησίου – Λαμίας, Καρπενήσι).

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να υποβάλλουν αίτηση συνοδευόμενη από τα απαραίτητα δικαιολογητικά στη Δ/νση Μεταφορών & Επικ/νιών της Π. Ε. Ευρυτανίας, εφόσον η διεύθυνση της μόνιμης κατοικίας τους εντάσσεται στην περιοχή ευθύνης της υπηρεσίας αυτής, μέχρι και την Πέμπτη 01/08/2019.