Διέφυγε τον κίνδυνο η 18χρονη αθλήτρια της ΑΕΛ που τραυματίστηκε σε τροχαίο

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 31 Ιουλίου 2019 15:15 Διέφυγε τον κίνδυνο η 18χρονη αθλήτρια της ΑΕΛ που τραυματίστηκε σε τροχαίο

Μεθυσμένος ο οδηγός που την παρέσυρε…

Σημαντικά στοιχεία για την υπόθεση παράσυρσης της 18χρονης αθλήτριας της ποδοσφαιρικής ομάδας της ΑΕ Λάρισας, Παναγιώτας Ακρίβου, φέρνει στη δημοσιότητα το kranos.gr.

Η 18χρονη, που τραυματίστηκε το βράδυ της Δευτέρας 22/7/19 σε τροχαίο που σημειώθηκε στη διασταύρωση της οδού Βόλου με τη λεωφόρο Καραμανλή, όταν το μηχανάκι της παρασύρθηκε από μεθυσμένο οδηγό, φέρεται να διέφυγε τον κίνδυνο.

Η ιστοσελίδα επικαλείται μάλιστα τη μαρτυρία του πατέρα της, Βασίλη Ακρίβου που είναι ανθυπασπιστής (ΕΜ) του Στρατού Ξηράς και ο οποίος θέλησε να ευχαριστήσει το Διοικητή της ΜΕΡΥΠ, Υποστράτηγο Γεώργιο Κωστίδη και τον Διοικητή του, Αντισυνταγματάρχη Χρήστο Κωστάκη για τη στήριξη που τους παρείχαν.

Σημειώνεται επίσης ο ιατρός νευροχειρουργός του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου της Λάρισας, Βασίλης Αναγνωστόπουλος και η ιατρική και νοσηλευτική του ομάδα που πραγματοποίησε με επιτυχία την επέμβαση στη 18χρονη Παναγιώτα.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση