Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στον Ανισόπεδο Κόμβο Θήβας

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 02 Αυγούστου 2019 16:06 Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στον Ανισόπεδο Κόμβο Θήβας

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύσουν στον αυτοκινητόδρομο Α.Θ.Ε και συγκεκριμένα στον Ανισόπεδο Κόμβο (Α/Κ) Θήβας, λόγω εκτέλεσης εργασιών κατασκευής νέας Άνω Διάβασης του εν λόγω κόμβου.

Ειδικότερα, την Τρίτη 6, την Τετάρτη 7 και την Πέμπτη 8 Αυγούστου, από τις 17:00 το απόγευμα κάθε ημέρας έως τις 07:00 το πρωί της επομένης, θα ισχύει πλήρης διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων και στα δύο ρεύματα στο ύψος του Α/Κ Θήβας.

Κατά το ανώτερο διάστημα, οι οδηγοί με κατεύθυνση προς Λαμία, θα εξέρχονται του αυτοκινητοδρόμου στον Α/Κ Θήβας (90 ο χλμ.) και μέσω του δεξιού παράπλευρου και τη χρήση κατάλληλων προσωρινών σημάνσεων, θα οδηγούνται σε προσωρινό άνοιγμα που θα έχει δημιουργηθεί για την επανείσοδό τους σε απόσταση 300 μέτρων.

Παράλληλα για λόγους ασφαλείας, θα ισχύσει προσωρινή μονοδρόμηση του δεξιού παράπλευρου από τη 90 ο έως το 92 ο χλμ. περίπου καθ’ όλη τη διάρκεια ισχύος των ως άνω κυκλοφοριακών ρυθμίσεων, καθώς και αποκλεισμός του κλάδου εισόδου του Α/Κ Θήβας στον Αυτοκινητόδρομο με κατεύθυνση προς Λαμία.

Αντίστοιχα, οι οδηγοί με κατεύθυνση προς Αθήνα, θα εξέρχονται του αυτοκινητοδρόμου στον Α/Κ Θήβας (90 ο χλμ.) και μέσω του αριστερού παράπλευρου και τη χρήση κατάλληλων προσωρινών σημάνσεων, θα οδηγούνται έως τον Α/Κ Ριτσώνας (75,5ο χλμ) από όπου και θα επανεισάγονται στον αυτοκινητόδρομο. Παράλληλα στον Α/Κ Θήβας θα ισχύει αποκλεισμός του κλάδου εισόδου στον αυτοκινητόδρομο με κατεύθυνση προς Αθήνα.

Τέλος, κατά τις υπόλοιπες ώρες τις ημέρας που δεν θα εκτελούνται εργασίες θα ισχύει αποκλεισμός μακράς διάρκειας της αριστερής λωρίδας κυκλοφορίας στο ρεύμα με κατεύθυνση προς Λαμία, από το 88 ο έως το 90 ο περίπου χλμ.

Η Νέα Οδός έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ασφάλεια των οδηγών, ενώ σχετικές προσωρινές σημάνσεις θα τοποθετηθούν µε στόχο την πλήρη ενημέρωσή τους.

Η Νέα Οδός ευχαριστεί για την κατανόηση και παρακαλεί τους οδηγούς να συμμορφώνονται με τη σχετική σήμανση και να επιδείξουν ιδιαίτερη προσοχή κατά τη διέλευσή τους από το εν λόγω τμήμα.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση