Οι αποσπάσεις εκπαιδευτικών ΔΕ στα Εκκλησιαστικά Γυμνάσια - Λύκεια

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 02 Αυγούστου 2019 20:12 Οι αποσπάσεις εκπαιδευτικών ΔΕ στα Εκκλησιαστικά Γυμνάσια - Λύκεια

Μεταθέσεις Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού (ΕΕΠ) και Ειδικού Βοηθητικού Προσωπικού (ΕΒΠ) σε Σ.Μ.Ε.Α.Ε. και Κ.Ε.Σ.Υ..

Ανακοινώθηκαν από το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων, οι αποσπάσεις εκπαιδευτικών Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης σε Σχολεία Δευτεροβάθμιας Εκκλησιαστικής Εκπαίδευσης για το διδακτικό έτος 2019-20.

Για το Γενικό Εκκλησιαστικό Λύκειο – Γυμνάσιο Λαμίας αποσπώνται τρεις εκπαιδευτικοί.

Δείτε όλον τον πίνακα:

Επίσης ανακοινώθηκαν οι μεταθέσεις σε Σχολικές Μονάδες Ειδικής Αγωγής και Εκπαίδευσης (Σ.Μ.Ε.Α.Ε.) και σε Κέντρα Εκπαιδευτικής και Συμβουλευτικής Υποστήριξης (Κ.Ε.Σ.Υ.) των μόνιμων μελών του Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού (Ε.Ε.Π.) και σε Σ.Μ.Ε.Α.Ε. τα μόνιμα μέλη του Ειδικού Βοηθητικού Προσωπικού (Ε.Β.Π.).

Στο ΚΕΣΥ Φθιώτιδας έχουμε μία εκπαιδευτικό που φεύγει και μία που έρχεται από το 10θεσιο Ειδικό Δημοτικό Σχολείο Λαμίας. Από το συγκεκριμένο σχολείο δύο ακόμη εκπαιδευτικοί μετατίθενται στο 1ο Ειδικό Δημοτικό Θεσσαλονίκης και στο ΚΕΣΥ Μαγνησίας αντίστοιχα.

Όλος ο πίνακας ΕΔΩ.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση
Διαβάστε ακόμα
X

Developed in conjunction with Ext-Joom.com