Φθιώτιδα: Πήγε να μαζέψει σύκα και...αγνοείται

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 02 Αυγούστου 2019 23:24 Φθιώτιδα: Πήγε να μαζέψει σύκα και...αγνοείται

Αγωνία για την τύχη ηλικιωμένου από τον Άγιο Σεραφείμ - Σε εξέλιξη οι έρευνες για τον εντοπισμό του - Δεν έχει βρεθεί ούτε το αυτοκίνητό του.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του LamiaReport πρόκειται για έναν 72χρονο από τον Άγιο Σεραφείμ, ο οποίος γύρω στις 10:00' το πρωί της Παρασκευής έφυγε από το σπίτι του για να πάει να μαζέψει σύκα, όπως ο ίδιος είπε στους δικούς του.

Έκτοτε η τύχη του αγνοείται, αφού όχι μόνο δεν επέστρεψε, αλλά δεν έχει εντοπιστεί ούτε το αυτοκίνητό του. Μαρτυρίες αναφέρουν ότι τελευταία φορά τον είδαν να κινείται στην παραλία του Αγίου Σεραφείμ.

Οι δικοί του άνθρωποι ξεκίνησαν μόνοι τους τις αναζητήσεις και τελικά το απόγευμα ενημέρωσαν την αστυνομία, όπου δήλωσαν επίσημα την εξαφάνισή του.

Οι αστυνομικοί έκαναν μάλιστα έλεγχο και στις κάμερες των διοδίων στην εθνική οδό για να διαπιστώσουν μήπως κινήθηκε προς κάποια κατεύθυνση με το αυτοκίνητο, χωρίς όμως αποτέλεσμα.

Οι έρευνες είναι σε εξέλιξη και όσο οι ώρες περνούν τόσο κορυφώνεται η αγωνία για την τύχη του 72χρονου, ο οποίος δεν αντιμετώπιζε κάποιο πρόβλημα υγείας.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση