Φθιώτιδα: Βρέθηκε ο 72χρονος - Είχε πέσει σε χαντάκι

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 03 Αυγούστου 2019 10:34 Φθιώτιδα: Βρέθηκε ο 72χρονος - Είχε πέσει σε χαντάκι

Τέλος καλό όλα καλά με τον 72χρονο από τον Άγιο Σεραφείμ που βρέθηκε σώος σήμερα το πρωί - Πέρασε όμως πολύ μεγάλη περιπέτεια αφού ήταν πεσμένος στο χαντάκι για ένα 24ωρο σχεδόν.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του LamiaReport ο ηλικιωμένος γύρω στις 10:00' το πρωί της Παρασκευής έφυγε από το σπίτι του για να πάει να μαζέψει σύκα, όπως ο ίδιος είπε στους δικούς του. Έκτοτε η τύχη του αγνοούταν, αφού όχι μόνο δεν επέστρεψε, αλλά δεν μέχρι σήμερα εντοπιστεί ούτε το αυτοκίνητό του.

Οι δικοί του άνθρωποι ξεκίνησαν μόνοι τους τις αναζητήσεις και τελικά το απόγευμα της Παρασκευής ενημέρωσαν την αστυνομία, όπου δήλωσαν επίσημα την εξαφάνισή του.

Οι αστυνομικοί τον έψαχναν όλη νύχτα και έκαναν μάλιστα έλεγχο στις κάμερες των διοδίων στην εθνική οδό για να διαπιστώσουν μήπως κινήθηκε προς κάποια κατεύθυνση με το αυτοκίνητο, χωρίς όμως αποτέλεσμα.

Πως βρέθηκε

Τελικά σήμερα το πρωί ένας αγρότης της περιοχής που πήγε να ποτίσει το κτήμα του, κοντά στην Σκάρφεια, είδε το αυτοκίνητο και όταν πλησίασε σε κοντινή απόσταση βρήκε και τον 72χρονο πεσμένο μέσα στο χαντάκι, που ευτυχώς δεν είχε πολύ νερό.

Το συγκεκριμένο σημείο είναι μακριά από κεντρικό δρόμο, μέσα στα κτήματα και ο 72χρονος είχε πάει εκεί για σύκα. Στην προσπάθεια σου να περάσει το χαντάκι γλιστρήσει και έπεσε μέσα. Δεν τραυματίστηκε σοβαρά, αλλά δεν μπορούσε να σηκωθεί γιατί ήταν εύσωμος, με αποτέλεσμα να εγκλωβιστεί εκεί όλη τη νύχτα, μέχρι το πρωί που τον βρήκε τυχαία ο αγρότης.

Ο ηλικιωμένος χωρίς να έχει κάποιο πρόβλημα με την υγεία του, διακομίστηκε προληπτικά με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο Λαμίας για εξετάσεις.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση