Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ευχαριστήρια επιστολή ΕΑΣΥΦ προς το Πολυκατάστημα "Πολιτικός"

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 06 Αυγούστου 2019 08:59 Ευχαριστήρια επιστολή ΕΑΣΥΦ προς το Πολυκατάστημα "Πολιτικός"

200 καλοκαιρινά μπλουζάκια με το σήμα της Ελληνικής Αστυνομίας δώρισε στην Διεύθυνση Αστυνομίας Φθιώτιδας το Πολυκατάστημα "Πολιτικός".

Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Φθιώτιδας (ΕΑΣΥΦ) έστειλε την παρακάτω ευχαριστήρια επιστολή:

"Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Φθιώτιδας, δια της παρούσας επιστολής εκφράζει τις θερμές ευχαριστίες της προσωπικά στον κ. ΠΟΛΙΤΙΚΟ Παναγιώτη, ιδιοκτήτη του πολυκαταστήματος ΄΄ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ΄΄, για την ευγενική του προσφορά που αφορά διακόσια #200# καλοκαιρινά μπλουζάκια Αστυνομίας, για το προσωπικό της Διεύθυνση Αστυνομίας  Φθιώτιδας.    
Η ευγενική αυτή χειρονομία αποδεικνύει έμπρακτα όχι μόνο το σεβασμό και την εκτίμηση του έργου των συναδέλφων μας, αλλά παράλληλα η υποστήριξή αυτή αποτελεί πολύτιμο ηθικό στήριγμα στις προσπάθειές μας, ώστε οι προσφερόμενες υπηρεσίες να συνεχίσουν να παρέχονται στο ίδιο υψηλό επίπεδο.

Η παρούσα επιστολή αποτελεί ελάχιστη ένδειξη εκτιμήσεως έναντι της αξιόλογης και αξιέπαινης πράξης σας και ευελπιστούμε ότι η εν λόγω καλή σας διάθεση και προσφορά θα βρει μιμητές, καθόσον οι ανάγκες  αναφορικά με την υλικοτεχνική υποδομή στις Υπηρεσίες της Διεύθυνσης Αστυνομίας Φθιώτιδας είναι αρκετά μεγάλες.
Αγαπητέ κύριε ΠΟΛΙΤΙΚΕ σας ευχαριστούμε για ακόμη μία φορά, προσβλέπουμε στην εθελοντική σας αρωγή και μελλοντικά, σας ευχόμαστε ολόψυχα υγεία και ευημερία σε εσάς και την οικογένειά σας, καθώς και κάθε επιτυχία στην επιχειρηματική σας δραστηριότητα".