Όρμησε σε 16χρονη και την τσίμπησε στο στήθος!

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 07 Αυγούστου 2019 10:12 Όρμησε σε 16χρονη και την τσίμπησε στο στήθος!

Στις Φυλακές Δομοκού οδηγήθηκε μετά το αυτόφωρο ο 36χρονος που τσίμπησε στο στήθος ανήλικη...

Επιτέθηκε σε 16χρονη μπροστά στην οικογένειά της. Ο πατέρας του κοριτσιού και υπάλληλοι παρακείμενου εστιατορίου τον κυνήγησαν και τον παρέδωσαν στους αστυνομικούς.

Για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας σε βάρος ανήλικης δικάστηκε τη Δευτέρα (5/8) από το Αυτόφωρο ένας 36χρονος Βολιώτης. Ο πατέρας της ανήλικης δάκρυσε στο Δικαστήριο περιγράφοντας όσα συνέβησαν πριν φτάσουν στις δικαστικές αίθουσες. Η οικογένεια βρίσκεται στον Βόλο για διακοπές και βίωσε μία απερίγραπτα τραυματική εμπειρία.

Ωστόσο, ο κατηγορούμενος έδειχνε να μην αντιλαμβάνεται τι συνέβη. Δεν ζήτησε συγνώμη από την οικογένεια ενώ στο κρατητήριο εκτόξευε ύβρεις κατά πάντων.

Όλα συνέβησαν το περασμένο Σάββατο 3 Αυγούστου, στις 7:50 το απόγευμα. Η ανήλικη που κάνει διακοπές στον Βόλο με την οικογένειά της βρισκόταν στη 2ας Νοεμβρίου. Περπατούσε πάνω στο πεζοδρόμιο, ακολουθώντας τους γονείς της, όταν τρομαγμένη έπεσε θύμα επίθεσης από τον 36χρονο στο ύψος της Βασσάνη, έξω από το μάρκετ Σκλαβενίτης.

Προς στιγμήν κανένας δεν υποπτευόταν το νοσηρό σχέδιό του. Ο 36χρονος όρμησε πάνω της και της τσίμπησε με δύναμη το στήθος. Η κοπέλα σοκαρίστηκε και σήμερα ακόμη δεν μπορεί να συνέλθει. Όμως, ούτε ο πατέρας της, ούτε άλλοι αυτόπτες μάρτυρες του περιστατικού άφησαν τον 36χρονο να απομακρυνθεί χωρίς συνέπειες. Μετά την επίθεση ο δράστης άρχισε να τρέχει για να εξαφανιστεί, αλλά μάταια. Ο πατέρας της 16χρονης και δύο υπάλληλοι πιτσαρίας τον κυνήγησαν χωρίς δεύτερη σκέψη για να τον ακινητοποιήσουν, ενώ ειδοποιήθηκε και η αστυνομία. Η ακινητοποίηση του 36χρονου ήταν θέμα χρόνου.

Έτσι μόνος του σταμάτησε τελικά, όταν πλέον οι δυνάμεις του τον είχαν εγκαταλείψει ενώ είχε προσπαθήσει να συνεχίσει να τρέχει χωρίς παπούτσια. Λίγο αργότερα οι αστυνομικοί του περνούσαν τις χειροπέδες. Ο κατηγορούμενος οδηγήθηκε τη Δευτέρα στην Εισαγγελία Βόλου με δικογραφία εναντίον του για ασελγείς πράξεις που προσέβαλαν βάναυσα την αξιοπρέπεια άλλου στο πεδίο της γενετήσιας ζωής του.

Η Εισαγγελία Βόλου άσκησε εις βάρος του ποινική δίωξη για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας 16χρονης κοπέλας. Το μεσημέρι ο 36χρονος καθόταν στο εδώλιο του κατηγορούμενου. Όμως, συνέχιζε να έχει επιθετική συμπεριφορά και να δείχνει ότι δεν καταλαβαίνει. Όταν ρωτήθηκε από τον εισαγγελέα έδρας για την πράξη του παρότρυνε το δικαστήριο: «Κάντε ό,τι θέλετε. Θέλω να φύγω να πάω στη Θεσσαλονίκη».

Μάλιστα, σηκωνόταν από το εδώλιο, πηγαινοερχόταν στη αίθουσα και σε κάποια στιγμή κοίταξε και τη μητέρα της ανήλικης και της χαμογελούσε με ειρωνεία. Κι όμως λίγο νωρίτερα στο δικαστήριο εξεταζόμενος ως μάρτυρας ο πατέρας της ανήλικης δάκρυζε. «Να μη συμβεί αυτό στο παιδί κανενός άλλου. Ήταν κάτι πολύ άσχημο αυτό που συνέβη», έλεγε ο πατέρας της ανήλικης, η οποία στο πλαίσιο της αστυνομικής προανάκρισης έδωσε κατάθεση όμως στο δικαστήριο δεν ήταν παρούσα.

Η μητέρα του κοριτσιού επιβεβαίωσε με τη σειρά της καρέ - καρέ τις πράξεις. Το Δικαστήριο έκρινε ένοχο τον κατηγορούμενο και τον καταδίκασε σε ποινή φυλάκισης δύο μηνών.

Ωστόσο, δεν του έδωσε τη δυνατότητα η ποινή του να έχει αναστέλλουσα δύναμη ούτε να ασκήσει έφεση. Ο καταδικασθείς έχει απασχολήσει στο παρελθόν τις αστυνομικές αρχές με πολλές, διαφορετικού κατά κύριο λόγο περιεχομένου, πράξεις και είχε και καταδικαστικές αποφάσεις.

Μετά τη δίκη οδηγήθηκε στο κρατητήριο μέχρι να εκδοθεί η απόφαση φυλάκισής του στις φυλακές Δομοκού. Εκεί άρχισε να φωνάζει και να ακούγεται σε ολόκληρο το δικαστικό μέγαρο. Εκτόξευε ύβρεις κατά των αστυνομικών. Δείχνοντας και πάλι σαν να βρίσκεται σε μία άλλη πραγματικότητα, απειλούσε τους αστυνομικούς επειδή ήθελε να καπνίσει.

Πηγή: taxydromos.gr (ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΜΑΡΟΥΓΚΑ)

Προσαρμοσμένη αναζήτηση